Denní horoskop ŠTÍRA na 2. 8. 2022

Štír 2. 8. 2022

Dnes můžete pocítit velkou fyzickou sílu, Štíři. Pokud vás někdo požádá o pomoc při stěhování gauče, pravděpodobně ho dokážete celý zvednout sami. Nepodbízejte se. Máte více vnitřní síly, než dáváte ostatním najevo. Není třeba ji déle skrývat. Využijte této velké síly.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte silný pocit, že vás táhnou velmi silné emoce. Možná budete nuceni držet se skal, abyste zůstali na zemi. Tyto pocity by vás mohly dostat do obtížné situace. Jejím jádrem je pravděpodobně vášeň a mohlo by se stát, že vaše srdce bude rozpolceno protichůdnými a konfliktními situacemi, z nichž obě jsou smysluplné.

Práce

Vaše myšlenky jsou správné, ale vaše soustředění je docela slabé. Vaše myšlenky jsou dobré, ale jejich aplikace už tak dobrá není. Snažte se soustředit a realizovat své dobré nápady a budete nesmírně úspěšní.

Peníze

Máte před sebou rušný týden s planetami, které ovlivňují vaši kariéru a autoritu. V práci nyní zaujímáte silnější pozici a můžete získat nový titul. Oslavte svůj úspěch místo toho, abyste usilovali o ještě vyšší funkci (jako že budete). Aspekty naznačují, že nastává období, kdy se začnete vážněji zabývat rozvojem profesních sítí, které vám mohou být oporou v těžkých chvílích.

Zdraví

Než vyhrknete, co máte na srdci, počítejte do deseti! Je velmi důležité sdělovat své pocity, ale ještě důležitější je, abyste dobře sdělili, co cítíte. Nedovolte, aby první věc, která vás napadne, byla tím, s čím druhá osoba odejde. Abyste se pomohli soustředit, pijte každý den po celý den hodně čerstvé vody. Snažte se dodržovat pravidelný režim odpočinku tím, že budete každý den chodit spát a vstávat v pravidelnou dobu.

Přečtěte si také