Denní horoskop ŠTÍRA na 20. 2. 2023

Štír 20. 2. 2023

Tento den rozhodně není vhodný k tomu, abyste zůstali doma a věnovali se domácím pracím, Štíři. Pokud tak učiníte, mohou vás po celý den trápit smutné a poněkud iracionální myšlenky. Bez ohledu na to, jaké je počasí, by bylo mnohem lepší vyrazit ven a dělat cokoli, co udrží vaši mysl zaměřenou na něco pozitivního. Zajděte si na nákupy, na sportovní akci, do kina nebo navštivte přítele. Ať už děláte cokoli, odveďte svou mysl od sebe. Běžte si užít den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k dnešnímu uspořádání planet je zcela v pořádku, když se obléknete do světlejšího oblečení. Občas máte tendenci nosit tmavší odstíny, což není žádný problém, až na to, že v oblasti lásky a romantiky byste měli zesvětlit, protože se do vašeho života chystá vstoupit někdo velmi barevný. Bude vás chtít vzít s sebou na dobrodružnou výpravu  buďte na to připraveni.

Práce

Je pro vás těžké pracovat, když nemáte vše přehledně rozvržené a naplánované. Bohužel tomu tak bude i dnes. Nic z toho, na co jste se připravili, nevyjde tak, jak jste očekávali. Buďte připraveni i na to, na co jste se nepřipravili.

Peníze

Vaše domácí situace a vnitřní pocity naznačují, že byste se nyní mohli přestěhovat. Přemýšleli jste o tom, že si vytvoříte více prostoru pro sebe? Změna prostředí může být právě to, co zvýší vaši kreativitu a dodá vám šťávu k nové práci nebo novému zdroji příjmů. Trik bude spočívat v tom, abyste to s touto snahou nepřehnali. Snažte se o rovnováhu mezi výdaji a úsporami.

Zdraví

Atmosféra dne vám dodá spoustu energie a ukáže vám, že je třeba zapojit mysl, abyste zvládli své tělo. Představte si svou mysl jako hrdinného lesníka, který zvládá zuřící požár. V ohni je mnoho pozitivního užitku, ale je třeba ho zvládnout. Disciplína je název hry. Použijte svou mysl k tomu, abyste se přesvědčili, že si máte obout běžecké boty, připravit zdravou večeři nebo vstát a doplnit si sklenici vody.

Přečtěte si také