Denní horoskop ŠTÍRA na 20. 4. 2023

Štír 20. 4. 2023

Ačkoli je vaše celková nálada dobrá, Štíři, neznamená to, že váš den proběhne bez problémů. Pokud jde o projekty a vyřizování záležitostí, můžete být tím, kdo se ujme vedení. Umíte dobře motivovat vojáky, aby postupovali jako jednotná síla. Jediné, na co si musíte dát pozor, jsou sobecké motivy. Pokud nebudete brát ohled na potřeby ostatních, dojde na vaší lodi ke vzpouře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebojte se, pokud vás dnes nějaká překvapivá zpráva přiměje vážně se zamyslet nad tím, proč máte vztah se svou současnou láskou. Pohyb nebeských těles vnese jasno, ale možná ne dříve, než ztratíte nervy. Je třeba, abyste pochopili něco o motivech svého přítele a také o svých vlastních, proč jste se do vztahu vůbec zapojili. Přičtěte to další zkušenosti s růstem a neohlížejte se zpět.

Práce

Jste ve skvělé pozici pro velký posun na pracovišti. Pokud vás nebaví práce, kterou právě vykonáváte, nechte ji být, protože hned za rohem na vás čeká něco lepšího. Věřte, že vás vesmír nyní podpoří.

Peníze

Tento týden je věnován komunikaci a vašemu zaměstnání. Věci se pravděpodobně přestanou hroutit, což vám usnadní práci, ale ovlivní to i vaše peníze. Styděli jste se říct si o to, jakou máte cenu? Najděte příležitost, jak ukázat, jakou hodnotu firmě přinášíte. Pak požádejte o schůzku a předložte své argumenty. Úspěch bude následovat.

Zdraví

Při dnešním tranzitu se cítíte uvolněně a bezstarostně. Je to báječný pocit, pokud se udržujete aktivní, pokud si nedáte pozor, může se to rychle změnit v obžerství a lenost. Krátké, intenzivní tréninky jsou upřednostňovány, abyste mohli bez výmluv vypustit páru, která se během dne přirozeně nahromadí. Vyhýbejte se těžkým jídlům, jako je chléb, mléčné výrobky a červené maso. Vychutnejte si čerstvé produkty, polévky a luštěniny, které vám dodají energii, jež vás nezpomalí.

Přečtěte si také