Denní horoskop ŠTÍRA na 20. 5. 2023

Štír 20. 5. 2023

Jednou přijde den, kdy vám za vaši práci nebo výzkum zatleská nějaká autorita. Teprve pak pochopíte, že jste se nechali společností oklamat. I když si myslíte opak, společnost se vás nesnaží potlačit ani vám nebrání být vámi, Štíři. Je pravda, že průkopníci často nebývají uznáváni, dokud neprokáží nějaké výsledky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná zjistíte, že obzvláště živá diskuse povede k rozhodným krokům, pokud jde o váš současný vztah. Současné planetární uspořádání vás oba vybízí k upřímnému sdílení pocitů a k okamžitému vyjasnění případných nedorozumění a nejasností. Dnes máte potenciál prorazit na novou úroveň, a pokud se vám to podaří, budete oba velmi spokojeni.

Práce

Přemýšlejte o své situaci novým způsobem. Podívejte se na uplynulý rok a zeptejte se sami sebe, čeho jste dosáhli. Splnili jste cíle, které jste si stanovili? Možná jste si ani žádné cíle nestanovili. Zhodnoťte to nyní, abyste se mohli připravit na budoucnost.

Peníze

Máte dobrý pocit ze sebe a ze všeho, co se snažíte ve světě dělat. Vaše osobní i pracovní vztahy budou nyní pravděpodobně vřelé a kolegiální. Váš domácí život a vnitřní pocity však mohou být poněkud bouřlivé a neklidné. Příští týden se to zlepší.

Zdraví

Aspekt tohoto dne vám dává pocit, že je možné všechno – a je to tak. Vaše tělo vám však každý den připomíná, že cokoli děláte, je výrazně umocněno pocitem fyzické vitality. Vezměte tuto energii „zvládnu cokoli“ a použijte ji při cvičení nebo cvičebním režimu. Naplánujte si cvičení na celý týden a držte se ho s vědomím, že pokud se cítíte fyzicky vitální, je pravděpodobnější, že uspějete. Stejně tak jezte pro úspěch.

Přečtěte si také