Denní horoskop ŠTÍRA na 20. 9. 2022

Štír 20. 9. 2022

Štíři, dnes v noci se vám může zdát velmi zvláštní a poněkud znepokojivý sen o příteli. Může vás to probudit v neklidném stavu. Pokud můžete, zapište si ho. Mohlo by to z vás vymítit některé emoce a objasnit to, co vám sen způsobilo. Nebojte se! Je pravděpodobné, že je symbolický a ne prorocký.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se dnes cítíte trochu mrzutě. Pokud se vás vaše drahá polovička jemně zeptá (jinak by si to nedovolila), co se děje, nasadíte nádherný trucovitý výraz. Mohli byste v tom pokračovat donekonečna, ale to je strašně dlouhá doba. Možná by bylo lepší dospět a chovat se podle svého věku. Váš partner to jistě ocení.

Práce

Dnešním dnem začíná čtyřtýdenní cyklus, v němž budete buď sklízet ovoce, nebo si uvědomovat své neúspěchy. Je to pro vás vrcholné období, takže se připravte na zásadní hodnocení a změny.

Peníze

Pokud hledáte způsob, jak být otevřenější ohledně svých peněžních aktivit, vesmír vám nabízí určité řešení. Získáte podporu, pokud jde o sdělování peněžních potřeb a přání. Pokud jste již příliš dlouho nedostali přidáno, promluvte si se svým šéfem a zdůvodněte, proč si to zasloužíte. Své hodiny nestrávíte kroucením palců. Jste ceněným přispěvatelem.

Zdraví

Když se postavíte svým démonům – pozdě v noci u ledničky nebo ráno u tlačítka budíku  zahlédnete, co potřebuje pozornost. Hýčkáte si svou potřebu čerstvých, zdravých a chutných potravin? Zkuste si upéct jablečný koláč od základu! Dopřejte si pohoštění, které si zasloužíte, zdravým a vhodným způsobem. A pokud jste o cvičení spíše přemýšleli, než abyste ho prováděli, nezapomeňte, že se vám bude lépe spát, když po skončení práce spálíte stres běháním.

Přečtěte si také