Denní horoskop ŠTÍRA na 21. 10. 2022

Štír 21. 10. 2022

V mnoha ohledech pro vás energie dne nemůže být o moc lepší. Je na vás, abyste tuto energii nasměrovali do činností, které budou živit vaši duši. Za vašimi emocemi se skrývá velká síla a moc. Měli byste se postarat o to, abyste si tento dobrý pocit od nynějška nesli s sebou do každé situace.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce může způsobit, že se ocitnete v nejistotě, kterému milenci byste dali přednost. Mnozí by to označili za nádherné dilema, ale protože máte tak silný smysl pro věrnost, těžko se s tímto problémem vyrovnáváte. Odpověď na tuto otázku možná nevyřešíte během jednoho dne, ale můžete začít tím, že si položíte otázku, co ve vztahu skutečně chcete.

Práce

Hrát si v práci na hodného pána a hodnou paní vás dostane daleko, ale možná to nedotáhnete tak daleko, jak byste si skutečně přáli. Chtěli byste usilovat o něco většího. Využijte následující čtyři týdny k vyhodnocení svého přístupu.

Peníze

Obvykle máte přehled o vydělávání a investování peněz. Nyní může být komunikace ještě důležitější. Budete dostávat více telefonátů, dopisů, e-mailů a textových zpráv. Možné jsou náhlé a někdy i nečekané změny, některé z nich vás mohou překvapit. Než abyste se chytli na návnadu jakéhokoli osobního útoku, reagujte raději pomalu a rozvážně. Vaše fondy vám později poděkují.

Zdraví

Díky dnešnímu aspektu se budete cítit jako doma, obrazně řečeno (dost možná i doslova). To však neznamená, že se budete cítit fantasticky nebo že vše bude fungovat dokonale. Prostě jen představuje zvláštní energii, v níž si lze všimnout vaší skutečné povahy. Klíčem k tomu, abyste si tento tranzit užili, je uvolnění. Dělejte věci, které vás skutečně uvolní. To může zahrnovat jógu, dostatek odpočinku a pití velkého množství vody. Dopřejte si věci, které potřebujete na fyzické úrovni, a vaše emoce budou snáze pochopitelné.

Přečtěte si také