Denní horoskop ŠTÍRA na 21. 2. 2023

Štír 21. 2. 2023

Dnešek, nebo spíše dnešní noc, je ve znamení romantiky a příjemných intimností, Štíři. Na večer s někým výjimečným se vytasíte se vším, co k tomu patří. Voňavé svíčky, váš nejlepší parfém a nejsmyslnější oblečení působí okouzlujícím dojmem na osobu, která je do vás již bezhlavě zamilovaná. Váš vztah je teď prostě nádherný. Proč to neoslavit nějakým zvláštním způsobem?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když jste v současné době se svým vztahem docela spokojeni, možná se stále v myšlenkách vracíte k jednomu minulému románku, který se zdál mít určité kouzlo, které se vám nikdy nepodařilo obnovit. Nebeská atmosféra tohoto dne naznačuje, že je čas se nad tím zamyslet a buď s tím něco udělat, nebo to nechat být a svobodně jít dál.

Práce

Spolupracujte s lidmi, kteří jsou stejně oddaní a zapálení jako vy. Hodně se od nich naučíte a možná si při tom upravíte i svůj vlastní pohled na věc. Myšlenky se volně sdílejí. Pozorně naslouchejte a poučíte se.

Peníze

Jste vyzváni, abyste v práci převzali vedoucí úlohu. Možná budete muset náhle začít pohodlně vystupovat na veřejnosti nebo zahájit nové kolo studených telefonátů, abyste zvýšili svůj prodej. Komunikace ve všech svých podobách bude nyní velmi důležitá. Vaše kariéra potřebuje soustředěnou a cílevědomou energii. Prokousejte se zmatkem, abyste získali to, co k vám přichází.

Zdraví

Možná se dnes cítíte osaměle bez zjevné příčiny. Nepodléhejte pokušení uzavřít se do sebe  všichni jednou za čas potřebujeme komunikaci zvenčí. Začněte přemýšlet o činnostech, které vám dělají dobře. Už dlouho jste si nepopovídali od srdce se svým nejlepším přítelem? Láká vás dobrovolnická práce? Možná byste chtěli začít jednou týdně navštěvovat nějaký druh virtuální lekce. Zkuste jógu; její účinky jsou hluboké.

Přečtěte si také