Denní horoskop ŠTÍRA na 21. 3. 2023

Štír 21. 3. 2023

Váš smysl pro dobrodružství je dnes v plném proudu, Štíři. Nové a neobvyklé zábavy, cesty do exotických míst, setkání s novými a zajímavými lidmi – to vše by mělo být ve vaší mysli. Přátelé by vám mohli zavolat a navrhnout lákavé výlety na poslední chvíli. Jděte! Potřebujete si tento pocit nějak vybít, jinak by vaše nervy mohly být několik dní v napětí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pravděpodobně se budete většinu dne usmívat. Ať už jste v trvalém vztahu, nebo ne, nebeská sestava se postará o to, že vše bude vypadat slunečně bez ohledu na počasí. Možná potkáte někoho velmi zajímavého, ale klíčovým faktorem bude jeho smysl pro humor a také schopnost hovořit o filozofických záležitostech s úsměvem na tváři.

Práce

Ze všech stran na vás působí tlak a vy jste se ocitli uprostřed. Máte tendenci svalovat vinu z toho či onoho důvodu na druhé. To není zdravé řešení. Podívejte se na sebe a uvědomte si, že jste se do této šlamastyky dostali sami.

Peníze

Čeká vás zajímavé období. Na jedné straně se vaše sociální sítě rozšiřují a podporují vás. Na straně druhé někdo není zcela upřímný v tom, co chce od vašeho přátelství získat. Než abyste vztah ukončili nebo si to brali osobně, přičtěte to raději své neodolatelné radosti ze života. Chtějí být ve vaší blízkosti, protože jste úspěšní, a možná vám právě tito lidé mohou pomoci dosáhnout vašich snů.

Zdraví

I když se vám dnes nechce dělat kompromisy, může být dost těžké se jim vyhnout. Místo toho, abyste se snažili stihnout všechno, udržujte své priority na prvním místě seznamu po celý den. Pamatujte, že jste ostatním málo užiteční, pokud vaše vlastní potřeby zůstaly neuspokojeny. Čeho skutečně potřebujete dosáhnout? Vaše zdravotní potřeby by měly patřit mezi vaše nejvyšší priority: dobré čerstvé jídlo, které jíte pomalu, je nutností.

Přečtěte si také