Denní horoskop ŠTÍRA na 21. 4. 2023

Štír 21. 4. 2023

Štíři, aktivní a vnímavá povaha vaší bytosti se spojují. Mezi těmito dvěma aspekty panuje rovnováha. Způsobem, jakým se chováte k ostatním, dokážete přitáhnout prosperitu a lásku, po které toužíte. Dnešek je o rovnováze mezi dáváním a braním. Dbejte na zdravou rovnováhu mezi sebou a blízkými.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné uspořádání planet může znamenat, že máte o čem přemýšlet. Budete chtít potížím přijít na kloub ihned a jste připraveni zavolat svému milostnému zájmu, abyste si s ním důkladně popovídali. Pokud budete příliš vážní, možná se nikam nedostanete. Zkuste do jednání vnést trochu humoru, abyste měli větší šanci na úspěch.

Práce

Nic vám nebude dávat smysl. Vyznat se v současné situaci nebude snadné. Tak to prostě je, tak se tím nenechte frustrovat. Jednoduše se s tím smiřte a jděte dál, jak nejlépe dovedete. Není třeba trucovat nad tím, co nemůžete změnit.

Peníze

Tento týden je věnován komunikaci a vašemu zaměstnání. Věci se pravděpodobně přestanou hroutit, což vám usnadní práci, ale ovlivní to i vaše peníze. Styděli jste se říct si o to, jakou máte cenu? Najděte příležitost, jak ukázat, jakou hodnotu firmě přinášíte. Pak požádejte o schůzku a předložte své argumenty. Úspěch bude následovat.

Zdraví

Když přijde čas jednat podle toho, o čem jste přemýšleli, prostě to víte. Ignorování tohoto impulsu vede na špatná místa: mimo jiné k frustraci, depresi a apatii. Probuzení vnitřního hlasu je praxe. Tato praxe by se měla stát normou, protože má moc utvářet váš život. Abyste si pomohli udržet těsné napojení na svůj vnitřní hlas, je moudré pravidelně cvičit a odstranit škodlivé stravovací návyky.

Přečtěte si také