Denní horoskop ŠTÍRA na 22. 5. 2022

Štír 22. 5. 2022

Čeká vás pěkný den, Štíři. Lidé vám mohou připadat pozornější a celkově velmi příjemní. Na takové zacházení možná nejste zvyklí! Cítíte se společenštější a družnější než kdy jindy. Tolerantní atmosféru dne byste mohli využít k setkání s lidmi, kterým jste se možná dosud báli představit. Určitě vás budou mít co nového naučit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Odměřenost a odtažitost můžete ve vztahové hře použít jako mocné zbraně. Současný aspekt ve hře znamená, že k tomu dnes můžete být v pokušení, protože byste mohli mít mírně pomstychtivou náladu. Netřeba dodávat, že to není nejlepší způsob, jak postupovat, a bylo by lepší, kdybyste dokázali otevřeně přiznat, že jste zranění, než se uzavřít a přestat komunikovat.

Práce

Láká vás něco nového. Vaše touha po poznání je velká. Nyní je čas na další vzdělávání nebo na nějaký druh učňovské přípravy. Chcete vědět víc. Uspokojte tuto vnitřní potřebu dříve, než vás pohltí.

Peníze

Máte dobrý pocit ze sebe a ze všeho, co se snažíte ve světě dělat. Vaše osobní i pracovní vztahy budou nyní pravděpodobně vřelé a kolegiální. Váš domácí život a vnitřní pocity však mohou být poněkud bouřlivé a neklidné. Příští týden se to zlepší.

Zdraví

Dnešní tranzit zvýrazňuje vaši jemnější stránku - možná se dnes budete chtít držet v blízkosti svých dětí nebo zůstat doma v práci, pokud to bude možné. Svou jemnou stránku můžete prozkoumat také v práci, a to tak, že nasloucháte svým spolupracovníkům a dáváte jim najevo, že vám na nich záleží, nebo je podporujete. V každém případě je důležité zdůrazňovat svou jemnou stránku, protože pokud se zatvrdíte a projevíte nízkou toleranci vůči lidem nebo situacím, vzniká také prostor pro konflikty. Chcete-li zůstat uvolnění a vyhnout se zpracovanému cukru.

Přečtěte si také