Denní horoskop ŠTÍRA na 22. 6. 2022

Štír 22. 6. 2022

Když dnes stoupáte po schodech, dělejte krok za krokem, Štíři. Když budete brát schody po dvou, mohlo by se vám stát, že spadnete zpět na dno. Když se dnes budete snažit věci uspěchat, zanechá to ve vašich projektech díry. Dokončete práci kompletně tím, že se ujistíte, že je každý krok důkladně ošetřen. Nepřehlížejte detaily.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie by mohla naznačovat, že jste si vzali jednu poznámku příliš osobně, i když v žádném případě nebyla míněna jako kritika. Váš poslední milenec si neuvědomil, jak jste ve skutečnosti citliví, a předpokládal, že vám to bude připadat vtipné. Aby tento vztah fungoval, budete ho muset poučit o tom, co je přijatelné a co ne.

Práce

Odvážná a poněkud lehkomyslná taktika, kterou jste v poslední době zvolili u nějakého projektu, se vám začíná mstít. Nyní vidíte výsledky svého nezralého přístupu. Vykompenzujte si to tím, že se budete nějaký čas zabývat chladnou realitou situace.

Peníze

Tento týden vás vesmír vyzývá, abyste se podívali na kurzy, semináře a workshopy, které by mohly prohloubit vaše dovednosti, zejména pokud jde o vydělávání a investování peněz. Čeká vás období, kdy se budete muset podívat do svého nitra, abyste zjistili, co vlastně chcete pro peníze dělat. Buďte upřímní a snažte se to uskutečnit.

Zdraví

Když máte vlastní zdravotní praxi v pořádku, je snazší se s těmito každodenními překážkami vypořádat. Příliš často však necháváme překážky, aby určovaly naši zdravotní praxi. Kéž by existoval způsob, jak získat nadhled, když ho nejvíce potřebujete  existuje! Udržování disciplíny v rutině je nejlepší způsob, jak překonat zmatek, který se dostaví, když jde do tuhého. Když všechno ostatní selže, horká koupel udělá zázraky s tělem i myslí!

Přečtěte si také