Denní horoskop ŠTÍRA na 23. 2. 2023

Štír 23. 2. 2023

Dnes ráno se možná podíváte do zrcadla a zděsíte se toho, co vidíte, Štíři. Tvrdě jste pracovali a jste ve stresu, takže pravděpodobně vypadáte unaveně. Máte však tendenci vše přehánět a myslet si, že vypadáte mnohem hůř, než ve skutečnosti. Dopřejte si nové oblečení a procházku a pak si odpočiňte. Zítra budete pravděpodobně vypadat stejně úžasně jako kdykoli předtím. Vydržte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se zdát, že se vám někdo věčně vyhýbá, což na vás právě teď doléhá vzhledem k současné nebeské atmosféře. Možná jste si o této osobě ve své mysli vytvořili nějaký velmi dramatický obraz a také jste se přesvědčili, že je opravdu úžasná, a tak nemůžete pochopit, proč se s vámi nechce sblížit. Dnes možná dostanete odpověď.

Práce

Přestože jste velmi metodičtí a váš plán je dobře rozvržený, během následujících tří a půl týdnů narazíte na několik překážek. Komunikační zádrhele vám ztíží efektivní fungování na pracovišti. Udělejte, co je ve vašich silách.

Peníze

Jste vyzváni, abyste v práci převzali vedoucí úlohu. Možná budete muset náhle začít pohodlně vystupovat na veřejnosti nebo zahájit nové kolo telefonátů, abyste zvýšili svůj prodej. Komunikace ve všech podobách bude nyní velmi důležitá. Vaše kariéra potřebuje soustředěnou a cílevědomou energii. Prokousejte se zmatkem, abyste získali to, co k vám přichází.

Zdraví

Dnešní den je skvělým dnem pro uznání. Byli jste v poslední době silným týmovým hráčem, pilným pracovníkem nebo nesmlouvavým členem rodiny? Dnes se k vám může vznést uznání, bez kterého jste se snažili obejít, tak ho přijměte a nebuďte k sobě shovívaví. Ve skutečnosti si pravděpodobně nepřipisujete dostatečné uznání. Jakou nejpozitivnější věc byste pro sebe dnes mohli udělat? Pokud je to trocha pohybu, tak to vřele doporučujeme.

Přečtěte si také