Denní horoskop ŠTÍRA na 23. 5. 2022

Štír 23. 5. 2022

Některé neobvyklé události by ve vás mohly vyvolat pocit nespokojenosti s vaším životem a úvahy o velkých změnách, Štíři. Peněžní záležitosti by mohly vyžadovat pozornost a mohly by se ukázat jako frustrující. Mohly by vás napadnout pobuřující nápady na zlepšení vaší finanční situace. Udělejte si seznam možností a pak několik dní počkejte, než začnete dělat vážné plány. Tento den není vhodný k tomu, abyste začínali něco nového.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace naznačuje, že by vás na schůzce mohly ovládnout silné a vášnivé pocity. Ve vzduchu je cítit skutečná intenzita, což znamená, že si celé setkání velmi užijete. Možná právě proto, že tuto osobu příliš dobře neznáte, působí tak záhadně a vzrušivě. Určitě se budete chtít vidět mnohem častěji.

Práce

Plánujte dopředu! Než uděláte první kroky, promyslete si vše v hlavě. Zeptejte se sami sebe, jak se bude den vyvíjet. Přehrávejte si v hlavě film a ptejte se sami sebe, co bude následovat po první scéně, pak po scéně druhé atd. Úskalím se můžete vyhnout.

Peníze

Máte dobrý pocit ze sebe a ze všeho, co se snažíte ve světě dělat. Vaše osobní i pracovní vztahy budou nyní pravděpodobně vřelé a kolegiální. Váš domácí život a vnitřní pocity však mohou být poněkud bouřlivé a neklidné. Příští týden se to zlepší.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce prospívá komunikaci téměř ve všech oblastech vašeho života. Klíčem je pochopit princip bratrské lásky. Pokud se snažíte spíše porozumět, než být pochopeni, bude vám tento tranzit velmi nápomocen. Abyste svou mysl a uši připravili na naslouchání, zhluboka se nadechněte a na vteřinu či dvě zadržte dech, než pěkně a dlouze vydechnete. Tím si prokrvíte hlavu a podpoříte své myšlenkové pochody.

Přečtěte si také