Denní horoskop ŠTÍRA na 24. 2. 2023

Štír 24. 2. 2023

Brzy se pravděpodobně vytvoří nový vztah, a to pravděpodobně s někým, kdo už je ve vašem životě. Možná je to někdo, koho jste znali na střední škole a nedávno jste se s ním znovu zkontaktovali, nebo vám kolega v práci najednou začne věnovat velkou pozornost. Romantika dnes rozhodně visí ve vzduchu, Štíři, a tak mějte oči otevřené pro jemné náznaky od lidí ve vašem životě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný planetární tranzit znamená, že si dnes můžete opravdu užít, pokud nezapomenete zůstat jen u osvědčeného. Pokud jste v trvalém vztahu, možná je to dobrá příležitost strávit nějaký čas odděleně a objevit své vlastní jedinečné zájmy. Pokud hledáte lásku, pak nenavštěvujte svá obvyklá místa a zkuste to někde nově.

Práce

Práce se spolupracovníky nebude procházka růžovým sadem. Existuje mnoho vrstev zmatků, kterými budete muset proniknout, abyste se dostali k jádru věci. Snažte se a pamatujte, že to, co je na povrchu, není úplný obraz.

Peníze

Jste vyzváni, abyste v práci převzali vedoucí úlohu. Možná budete muset náhle začít vystupovat na veřejnosti nebo zahájit nové kolo studených telefonátů, abyste zvýšili svůj prodej. Komunikace ve všech podobách bude nyní velmi důležitá. Vaše kariéra potřebuje soustředěnou a cílevědomou energii. Prokousejte se zmatkem, abyste získali to, co k vám přichází.

Zdraví

V celkové atmosféře dnes pocítíte velkou úlevu. Je to dobrý den pro to, abyste svým zaměstnancům dovolili odejít dříve nebo aby si vaše děti daly zákusek navíc. Obvykle jste velmi nároční – na druhé, ale především na sebe. Zkuste si dát svolení, abyste se také trochu pobavili. Možná je to dokonce dobrý večer k tomu, abyste se blíže seznámili s někým, koho máte rádi  nechte se vést svou fantazií.

Přečtěte si také