Denní horoskop ŠTÍRA na 24. 3. 2023

Štír 24. 3. 2023

Dnešní den je skutečně dnem nových začátků, Štíři. Můžete zahájit nový cyklus emocí a porozumění, který vám pomůže rozvinout kvalitu a hloubku vašich vztahů. Všimněte si, že nějakým způsobem budou ovlivněny všechny úrovně vašich vztahů. Udělejte si čas na to, abyste zvážili skutečnost, že jste na startovní čáře. Soustřeďte se a slaďte se se svými cíli a lidmi, kteří vám mohou pomoci je naplnit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přátelé se mohou divit, jak na tom dnes jste. Dnešní planetární konstelace vás také přiměje k zamyšlení. Zdá se, že jste intenzivně zaujati snahou upoutat pozornost druhého člověka, rozplýváte se pod jeho pohledem a při jeho řeči se vám podlamují kolena. Přátelé by si přáli, abyste se z toho vymanili, protože prostě nejste sami sebou a většinu času trávíte pohledem upřeným do dálky.

Práce

Vaše celková nálada se dnes výrazně zlepší, což vám usnadní vypořádat se s nezralým přístupem lidí ve vašem okolí. Přirozeně budete trpělivější, čímž se vám otevřou dveře k lepším vztahům se všemi okolo.

Peníze

Tento týden možná odhalíte talent, o němž jste nevěděli. Vložte nějakou akci a záměr tam, kam nyní směřuje vaše pozornost, a možná zjistíte, že peníze vás okamžitě následují. Pokud budete naslouchat svému vnitřnímu vědění, těžko si představit šťastnější období.

Zdraví

To, co jste si dali včera, pokud jde o jídlo a pohyb, nemusí být pro dnešek vhodné. Snažte se své chování měnit a stále si uvědomovat potřeby těla. Zvažte formy cvičení, kterých jste se nikdy neúčastnili: zamyslete se nad tím, proč tomu tak je. Existují tělesné problémy, které vám brání v tom, abyste si případně určité formy cvičení užívali? Dnešní aspekt vám pomůže při zkoumání těchto hlubin. Zkuste se napojit na vzpomínky na zážitky z raného dětství na hřišti.

Přečtěte si také