Denní horoskop ŠTÍRA na 24. 4. 2023

Štír 24. 4. 2023

Dnes možná pocítíte nutkání dokončit všechny nedokončené práce, Štíři. Najednou byste mohli mít chuť pracovat rychle, ale možná ne tak svědomitě, jak byste měli. Možná strávíte spoustu času procházením papírů a vyhazováním toho, co je zastaralé. Možná by bylo lepší trochu zpomalit a pozorně se podívat na to, co děláte. Nebudete chtít vyhodit něco, co se vám později může hodit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Na dnešní schůzce se musíte chovat lehce. Postavení nebeských těles znamená, že místo obvyklého způsobu, kdy svou oběť přemáháte intenzivním a pronikavým pohledem, byste ji nejprve měli zapojit do rozhovoru. Ve skutečnosti by to mohlo být tak zajímavé, že se do vás zamiluje jen na základě vaší mysli. A samozřejmě i naopak.

Práce

Už vás nebaví, jak se ostatní chlubí svou prací. Dnes nemáte náladu snášet naprostou aroganci a není třeba předstírat, že ji snášíte. Zdvořile řekněte, že o žádnou takovou konverzaci prostě nemáte zájem, odhlaste se nebo zavěste.

Peníze

Tento týden je věnován komunikaci a vašemu zaměstnání. Věci se pravděpodobně přestanou hroutit, což vám usnadní práci, ale ovlivní to i vaše peníze. Styděli jste se říct si o to, jakou máte cenu? Najděte příležitost, jak ukázat, jakou hodnotu firmě přinášíte. Pak požádejte o schůzku a předložte své argumenty. Úspěch bude následovat.

Zdraví

Všechno toto ukrývání na místě možná konečně spustilo nebo oživilo váš skrytý hnízdní instinkt. Je důležité, abyste tomuto pocitu věnovali pozornost a udělali vše pro to, aby se váš domov stal příjemným a pečujícím prostředím. Doufejme, že už máte doma všechny báječné věci, které potřebujete k přípravě zdravé večeře. Udělejte si večer pro sebe a své tělo: uklidňující, pečující a odpočinkový.

Přečtěte si také