Denní horoskop ŠTÍRA na 24. 5. 2022

Štír 24. 5. 2022

Dnešek je poznamenán vášní a odhodláním. Vaše energie by měla být vysoká, Štíři, a měli byste se cítit silní a mocní. Tento den je ideální k tomu, abyste dali jakýmkoli cílům, kterých se snažíte dosáhnout, poslední impuls k dokončení. Možná sami sebe překvapíte silou a kvalitou své práce a pozitivní pozorností, které se vašemu úsilí dostane.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současné nebeské energii jste odhodlanější než kdy jindy říct milované osobě to, co máte na srdci. Ačkoli si možná myslíte, že to je velký problém, ve skutečnosti tomu tak není a oni si možná ani neuvědomují, jak dlouho jste museli trvat, abyste se ozvali. Musíte se naučit, že vaše pocity nejsou nic, za co byste se měli stydět.

Práce

Všední, rutinní a nudné věci vás vůbec nelákají. Dnešek je však jedním z těch dnů, kdy musíte takové záležitosti přijmout a vypořádat se s nimi. Vraťte se k základům. Najděte své uzemnění. Postarejte se o základ.

Peníze

Tento týden jste obzvlášť silní. Aspekty však ovlivňují váš dům zaměstnání. Pokud hledáte práci, je vhodná doba pro rozesílání životopisů a poptávek. Jste-li zaměstnáni, je čas přemýšlet o tom, jak se zasadit o zvýšení platu nebo povýšení. Mohla by se vaše firma obejít bez vás? Pokud ne, doložte svůj zásadní přínos.

Zdraví

Dnešní aspekt vám dodává nový příliv ohnivé energie, která doplňuje vaši již tak ohnivou povahu. Podívejte se na sebe do zrcadla a všimněte si, jaký máte zářivý úsměv, jakou společenskou osobností dokážete okouzlit lidi. To všechno jsou požehnání, za která můžete být vděční. Vaším největším požehnáním je však dobré zdraví. Jíte každý den spoustu zdravých věcí? Nic vám nepomůže cítit se lépe než vyvážená strava.

Přečtěte si také