Denní horoskop ŠTÍRA na 24. 9. 2022

Štír 24. 9. 2022

Záležitosti týkající se romantiky, lásky a manželství by vám dnes měly jít velmi dobře, Štíři. Měli byste se cítit obzvlášť vřele a solidárně. Intimní rozhovory vám půjdou snadno. Než začnete mluvit, ujistěte se, že své myšlenky vyjadřujete správným způsobem. Hrozí totiž, že by si váš partner mohl vaše slova špatně vyložit. Nechcete přece, aby vám nějaké rozčilení, byť jen dočasné, zkazilo den!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne vám dává skvělou příležitost mluvit o lásce (nebo je to "lerv?"), sentimentálních sladkých a vášnivých věcech a radosti z toho, že jste spolu se svou drahou polovičkou. Než však v dychtivém očekávání skutečně romantického večera vytáhnete krabici s kapesníky, možná budete muset zkontrolovat, zda vaše cukrová pusinka umí plavat, protože záplava citů bude pravděpodobně vydatná.

Práce

Napadne vás spousta nápadů a budete vymýšlet velké plány, jak byste měli změnit zaměstnání a začít podnikat, vystudovat něco nového a zároveň zachránit svět. Snít tímto způsobem je jistě v pořádku.

Peníze

Pokud hledáte způsob, jak být otevřenější ohledně svých peněžních aktivit, vesmír vám nabízí určité řešení. Získáte podporu, pokud jde o sdělování peněžních potřeb a přání. Pokud jste již příliš dlouho nedostali přidáno, promluvte si se svým šéfem a zdůvodněte, proč si to zasloužíte. Své hodiny nestrávíte kroucením palců. Jste ceněným přispěvatelem.

Zdraví

Planetární konjunkce vám dává příležitost vnést do svého života exotiku. Nezapomeňte, že jiné kultury nám mohou poskytnout vhled do nás samých, který může rozzářit náš život. Ať už pro vás "exotika" znamená cokoli, zkuste to! Zkuste stimulovat alespoň tři ze svých smyslů něčím novým: chutí, zvukem, vůní atd. To nové nemusí narušovat věci, které dávají vašemu životu strukturu a pravidelnost. Držte se svých obvyklých stravovacích hranic a zároveň přijměte do své kuchyně nové ingredience a chutě!

Přečtěte si také