Denní horoskop ŠTÍRA na 25. 2. 2023

Štír 25. 2. 2023

Kolegové mohou být trochu nervózní, Štíři. Budete muset pečlivě volit slova. Pokud máte pocit, že chodíte po špičkách, je to tak. Ve vzduchu je cítit jisté napětí. A i když nedokážete identifikovat jeho zdroj, rozhodně ho můžete vidět projevovat se na tvářích svých spolupracovníků. Dnešek by nebyl vhodný den pro jakoukoli konstruktivní kritiku. Nerozhoupejte loď.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ukáže se, že dárek, který koupíte někomu výjimečnému, má na něj překvapivě hluboký vliv. Dnešní aspekt naznačuje, že ať už se jedná o knihu, umělecké dílo nebo něco zcela jedinečného, určitě to vaši nejdražší lásku nadchne. A to natolik, že se v důsledku toho může váš vztah příjemně překvapivě změnit. Věci by se mohly začít zlepšovat.

Práce

Někdo na vás bude vyvíjet nátlak, abyste něco vyřídili mimořádně rychle. Zpočátku vás tento požadavek rozzlobí. Vaše tempo bude mnohem pomalejší a vyrovnanější. Buďte vstřícní. Rychlost se dočká většího uznání než kvalita.

Peníze

Jste vyzváni, abyste v práci převzali vedoucí úlohu. Možná budete muset náhle začít vystupovat na veřejnosti nebo zahájit nové kolo studených telefonátů, abyste zvýšili svůj prodej. Komunikace ve všech podobách bude nyní velmi důležitá. Vaše kariéra potřebuje soustředěnou a cílevědomou energii. Prokousejte se zmatkem, abyste získali to, co k vám přichází.

Zdraví

Pokud máte pocit, že se vám nedaří, zkuste si zasadit kopyta do velkého zeleného salátu – nejlépe s avokádem. Možná vám nic vážného nehrozí, ale pocit odstrčenosti nebo nepochopení smyslu by vás dnes mohl trápit. Pokud se cítíte rozmrzelí a otrávení, můžete zkusit vypít litr vody, abyste si pročistili cestu k zítřku. Teplá voda je lepší než studená.

Přečtěte si také