Denní horoskop ŠTÍRA na 25. 3. 2023

Štír 25. 3. 2023

Řada různých a nečekaných profesních i osobních možností vás může trochu zmást v tom, jakým směrem se chcete vydat, Štíři. Možná budete stát před nějakou volbou, ale právě teď si nejste úplně jistí, jakým směrem se chcete vydat. Nespěchejte na to. Není nutné, abyste dnes udělali všechno. Počkejte několik dní, zvažte své možnosti a pak se rozhodněte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pravděpodobně dnes strávíte spoustu času jen smíchem. Dnešní planetární konstelace je tak slunečná a veselá! Pokud máte v současném vztahu potíže, pak můžete udělat velký krok k zacelení případných rozporů tím, že si vyjdete ven, skvěle se pobavíte a také využijete této příležitosti k tomu, abyste si o případných problémech promluvili. Později budete mít mnohem jasnější perspektivu.

Práce

Jste frustrovaní z toho, že se vám před nosem zavírají dveře, ale nedělejte to. Jsou to zprávy z vesmíru, které vás vedou správným směrem. Některé věci nejsou předurčeny k tomu, aby se staly – přijměte to a jděte dál. Správné dveře se otevřou ve správný čas.

Peníze

Tento týden se týká vašeho sektoru snů a minulých životů, které mohou náhle odhalit talent, o němž jste nevěděli. Vložte nějakou akci a záměr tam, kam nyní směřuje vaše pozornost, a možná zjistíte, že peníze vás okamžitě následují. Pokud budete naslouchat svému vnitřnímu vědění, těžko si představit šťastnější období.

Zdraví

Dnešní aspekt ve hře vám dává náskok v průzkumném myšlení. Zlepší se schopnost vzpomínat na rané zážitky nebo zkoumat tělesné problémy. Snažte se tento aspekt využít ke zvýšení povědomí o svém těle. Náročné cvičení jógy soustředí vaši mysl a vytvoří prostor pro vznik nového uvědomění. Netlačte na sebe, ale zůstaňte u cvičení. Přijměte všechny znovu se vynořující vzpomínky nebo nové sebepoznání, aniž byste je odsuzovali.

Přečtěte si také