Denní horoskop ŠTÍRA na 25. 6. 2022

Štír 25. 6. 2022

Není nic horšího než detaily na poslední chvíli, Štíři. Soustřeďte se na důležitou nadcházející událost. Ujistěte se, že máte všechno v pořádku už teď, abyste se nepřistihli, že řešíte jednu věc, která vám později zhatí plány. Předvídejte problémy, s nimiž se pravděpodobně setkáte, a již nyní podnikněte kroky, které tyto situace zlikvidují hned v zárodku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současné astrální energii se dnes jistě budete cítit ve svém živlu. Pokud se vám podaří vyrazit na první rande, bude to skutečně romantická událost, na kterou budete ještě dlouho vzpomínat. Konverzace možná nebude nijak zvlášť jiskřivá, ale mezi vámi bude proudit cit, díky němuž se každé slovo, ať už bude jakkoli banální, bude zdát plné příslibů.

Práce

Cíl, který jste si stanovili zhruba před třemi měsíci, naráží na obtížný odpor. Neházejte ještě ručník do ringu. Místo toho využijte tohoto obtížného období k úpravě svého plánu a vymyslete realističtější přístup ke svému snu.

Peníze

Tento týden vás vesmír vyzývá, abyste se podívali na kurzy, semináře a workshopy, které by mohly prohloubit vaše dovednosti, zejména pokud jde o vydělávání a investování peněz. Čeká vás období, kdy se budete muset podívat do svého nitra, abyste zjistili, co vlastně chcete pro peníze dělat. Buďte upřímní a snažte se to uskutečnit.

Zdraví

V dnešní době můžete mít pocit, že každé vaše rozhodnutí je důležité. Takový tlak může být někdy obtížný a matoucí. Samozřejmě, že to, co jíte, kolik cvičíte a zda dobře (a dostatečně) spíte, je důležité. Ale pocit, že rozhodnutí, která dnes učiníte, jsou závazná, působí kontraproduktivně. Dovolte pocitům, aby se objevily, a přiznejte si jakýkoli tlak, který cítíte. Pamatujte, že nic nezůstává navždy stejné  včetně postavení planet!

Přečtěte si také