Denní horoskop ŠTÍRA na 26. 4. 2022

Štír 26. 4. 2022

Předpověď pro vás je vynikající, Štíři. Můžete se spolehnout na dnešní aspekty, které vám vrátí sebevědomí, jež bylo v posledních dnech těžce zkoušeno. Bojovník svádění ve vás může vyrazit vpřed a být si jistý, že zvítězí. Nezacházejte však příliš daleko. Počkejte několik dní, až realita rozptýlí mrak extáze, a budete schopni vidět budoucnost jasněji.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní vyrovnání ve vás může zpočátku vyvolat dojem, že vašemu nejnovějšímu milostnému zájmu chybí důvtip. Mohli byste si myslet, že někde uvnitř jeho mysli se poslední zbývající mozková buňka zhroutila. Ve skutečnosti však vynakládá obrovské úsilí, aby byl jiný. Snaží se vám zalíbit, takže se usmívejte a buďte vděční, i když to nejde snadno.

Práce

Dosáhli jste zlomového bodu, kdy můžete zhodnotit svůj pokrok za posledních několik týdnů. Kritika nebo pochvala ostatních lidí vám pomáhá zjistit, zda byste měli udělat změnu, nebo pokračovat ve stejné trajektorii. Buďte otevřeni těmto radám.

Peníze

Můžete mít chuť být více společenský. I když neusilujete o žádnou laskavost, je dobré se sejít se svými profesními kontakty, abyste jim mohli připomenout své schopnosti. Ujistěte se, že vystupujete co nejlépe, abyste si zlepšili finanční budoucnost.

Zdraví

Ať už je zdrojem nepříjemných pocitů ve vašem životě cokoli, dnes máte příležitost se jich dotknout. Pro některé z vás může být tento planetární tranzit frustrující, pro jiné naopak poučný nebo dokonce zábavný. Otevřete se změnám a uvolněte sevření věcí, o kterých víte, že by měly odejít. To se týká nezdravých stravovacích návyků a lenosti. Vaše tělo do značné míry řídí to, jak se cítíte: věnujte mu úctu, kterou si zaslouží!

Přečtěte si také