Denní horoskop ŠTÍRA na 26. 5. 2023

Štír 26. 5. 2023

Nepředpokládejte automaticky, že lidé budou chápat vaše potřeby, Štíři. Vaše emoce dnes mohou být silné a mohlo by se stát, že lidi odradíte, místo abyste je přitáhli blíž, a to jen proto, že budete jednat iracionálně a emotivně, místo abyste jednali rozumně a slušně. Dávejte si pozor, abyste svou frustraci nezaměřili na lidi, kteří vám mohou nejvíce pomoci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Stejně jako voda potřebuje kanál, kterým může proudit, i vy potřebujete pevný a zdravý základ, než dovolíte svým hlubokým a intenzivním citům, aby se ve vztahu dostaly na povrch. Dnešní planetární konjunkce vám dává právě ten pocit jistoty, v který jste tajně doufali. Uvědomíte si, že osoba, s níž jste, není někým, kdo se vzdá při sebemenších obtížích.

Práce

Jste frustrovaní z toho, co vám bylo rozdáno. Je pro vás těžké hrát dobře se skromnými kartami, které jste dostali. Snažte se a dělejte to s úsměvem. Nevytvářejte na sebe žádný velký tlak.

Peníze

Tento týden jste obzvlášť silní. Aspekty však ovlivňují vaše zaměstnání. Pokud hledáte práci, je vhodná doba pro rozesílání životopisů a poptávek. Jste-li zaměstnáni, je čas přemýšlet o tom, jak se zasadit o zvýšení platu nebo povýšení. Mohla by se vaše firma obejít bez vás? Pokud ne, doložte svůj zásadní přínos.

Zdraví

Ať už je zdrojem nepříjemných pocitů ve vašem životě cokoli, dnes máte příležitost se jich dotknout. Pro některé z vás může být tento planetární tranzit frustrující, pro jiné naopak poučný nebo dokonce zábavný. Otevřete se změnám a uvolněte sevření věcí, o kterých víte, že by měly odejít. To se týká nezdravých stravovacích návyků a lenosti. Vaše tělo do značné míry řídí to, jak se cítíte. Věnujte mu úctu, kterou si zaslouží.

Přečtěte si také