Denní horoskop ŠTÍRA na 26. 7. 2022

Štír 26. 7. 2022

Někdo právě zapnul ventilátor a všude létají papíry, Štíre. Tempo se zrychluje a vy se snažíte posbírat kousky. Zůstaňte dnes v úzké komunikaci s ostatními, protože to bude vaše záchrana. Možná budete potřebovat pomoc druhých, abyste posbírali dokumenty, které se rozletěly po místnosti. Dávejte na věci pozor, abyste neztratili své místo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Lidé s velmi odlišnými povahami se často navzájem velmi přitahují, a to může být i případ dnešního uspořádání planet. Pokud se vám podaří zúčastnit se večírku nebo jiné společenské události, můžete se setkat s někým, s kým si okamžitě porozumíte. Je na vás něco, co je velmi odlišné, a přesto také velmi stejné. Bavte se!

Práce

Obcházením problémů se dnes nedostanete tam, kam chcete. Bude lepší, když se postavíte čelem. Když to uděláte, zjistíte, že vám skutečně hrají do noty. Příležitosti ve světě podnikání se pro vás vybírají.

Peníze

Tento týden planety mění způsob, jakým vás ostatní vnímají, což je z dlouhodobého hlediska pozitivní. Protože se to však v současné době týká vaší kariéry a domácího života, je nejlepší hledat pomoc ve vážných vztazích. Ti, kteří dokáží obstát uprostřed bouře, jsou ti, které chcete mít nablízku.

Zdraví

Potřebujete mít hodně prostoru, abyste mohli vyjádřit svou touhu po rovnováze ve svém životě. Začněte tím, že se zbavíte nepořádku ve svém životě. Vyčistěte si šatník, kuchyňské skříňky, koupelnovou skříňku. Zbavte se všech přebytečných zavazadel, která s sebou nosíte. To se týká i vašeho duševního a fyzického já. Potřebujete se cítit svobodní, ať už to pro vás znamená cokoli. Zaměřte se na zbavování se mrtvé zátěže, ať už ji najdete kdekoli.

Přečtěte si také