Denní horoskop ŠTÍRA na 27. 6. 2022

Štír 27. 6. 2022

Štíři, dnes máte k dispozici dostatek vzduchu, který vás bude hřát. Jste schopni udělat poměrně hodně práce. Klíčem k dosažení toho, co chcete udělat, je multitasking. Prvek neočekávaného pravděpodobně dodá dnešnímu dni překvapivý rozměr. Jste schopni volně komunikovat a s lidmi, se kterými se setkáte, budete pravděpodobně na stejné vlně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud pořádáte večírek, můžete se díky dnešním planetárním energiím dočkat překvapení. Někdo, o kom jste si mysleli, že je vám docela blízký, může ukázat svou pravou tvář, zatímco někdo jiný, koho jste si dosud příliš nevšímali, může náhle ve vašem hodnocení stoupnout velmi vysoko. Právě tato druhá osoba se může ukázat jako úžasný dar a závan čerstvého vzduchu.

Práce

Ke své práci a všem kariérním záležitostem dnes přistupujte konzervativněji. U kolegů a zaměstnavatelů získáte větší respekt, když odhalíte svou stabilní, pevnou a praktickou stránku. Nepotřebujete žádné zvonky a píšťalky. Stačí tvrdá práce.

Peníze

Tento týden vás vesmír vyzývá, abyste se podívali na kurzy, semináře a workshopy, které by mohly prohloubit vaše dovednosti, zejména pokud jde o vydělávání a investování peněz. Čeká vás období, kdy se budete muset podívat do svého nitra, abyste zjistili, co vlastně chcete pro peníze dělat. Buďte upřímní a snažte se to uskutečnit.

Zdraví

Vidíte, co je třeba ve vašem životě změnit, a změny můžete provést jen vy. Nyní je vhodná doba k tomu, abyste se stali doslova architektem svého světa. Díky dnešnímu vyrovnání jsou pravděpodobné změny na místech, kde byste to nikdy nepovažovali za možné. Abyste si udrželi vysokou energii, zkuste snížit množství kalorií ve svém jídelníčku. Začněte tím, že budete jíst lehčí jídla, a pak zkuste do svého jídelníčku zařadit některé z následujících potravin: hrášek, fenykl, petržel, celozrnné obiloviny a pistáciové oříšky (dobré pro plíce!).

Přečtěte si také