Denní horoskop ŠTÍRA na 27. 7. 2022

Štír 27. 7. 2022

Je důležité vyjít ven a cítit vítr, Štíři. Znovu se spojte s přírodou a vnímejte čtyři živly, zejména vzduch. Zhluboka se nadechněte a naplňte plíce energizující životní silou. Představte si, že jste na hoře a díváte se na rozlehlý oceán. Rozšiřte své vědomí tak, aby vaší pozornosti nic neuniklo. Vyčistěte si hlavu od nepořádku a buďte otevření novým dobrodružstvím.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jsou časy pro konce a časy pro začátky. Dnes může být jeden konkrétní konec katalyzátorem nového začátku. Mohlo by se jednat o poměrně intenzivní setkání, které, ačkoliv bylo zpočátku platonické, se může stát velmi angažovaným. Zdá se, že by se mohlo jednat o nový vývoj se skutečnou vazebnou silou. Můžete mít pocit, jako byste se znali odjakživa, ačkoli jste se teprve nedávno setkali.

Práce

Vaše myšlenky jsou dnes podporovány ze všech stran. Podpora přichází ze všech stran. Jste ve skvělé pozici, abyste mohli pokročit ve svých plánech, a tak se do toho pusťte. Pokud doufáte, že se vydáte na vlastní pěst, nyní je k tomu vhodná doba.

Peníze

Tento týden planety mění způsob, jakým vás ostatní vnímají, což je z dlouhodobého hlediska pozitivní. Protože se to však v současné době týká vaší kariéry a domácího života, je nejlepší hledat pomoc ve vážných vztazích. Ti, kteří dokáží obstát uprostřed bouře, jsou ti, které chcete mít nablízku.

Zdraví

Planetární konjunkce vám dává příležitost vnést do svého života exotiku. Nezapomeňte, že jiné kultury nám mohou poskytnout vhled do nás samých, který může rozzářit náš život. Ať už pro vás exotika znamená cokoli, zkuste to. Zkuste stimulovat alespoň tři ze svých smyslů něčím novým: chutí, zvukem, vůní atd. To nové nemusí narušovat věci, které dávají vašemu životu strukturu a pravidelnost. Držte se svých obvyklých stravovacích hranic a zároveň přijměte do své kuchyně nové ingredience a chutě!

Přečtěte si také