Denní horoskop ŠTÍRA na 27. 9. 2022

Štír 27. 9. 2022

Štíři, v otázkách lásky a romantiky se můžete cítit jako na jehlách. Nebuďte překvapeni, pokud v této oblasti vašeho života dojde ke konfliktu. Jste-li zapojeni do vztahu, považujte tuto nerovnost za výzvu, která vás posílí a pevněji spojí s vaším partnerem. Pokud s někým nejste, možná je to tak lepší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika a láska dnes dostanou malou pomoc. Pokud potřebujete ve vztahu s milovanou osobou něco změnit nebo přetvořit, pak je na to vhodná doba. Vezměte si je na stranu, třeba u domácí večeře, a promluvte si o tom, co vás trápí. Než se nadějete, zamilujete se znovu.

Práce

Jste dobří v myšlenkách, ale nyní je čas zabývat se skutečností. Je nezbytné, abyste byli praktičtí a stabilní, abyste mohli skutečně zhmotnit sny, o kterých jste tak dlouho snili.

Peníze

Čeká vás období zvýšené sociální aktivity, která může pomoci každému nedávno zahájenému podnikatelskému záměru. Vzhledem k zaměření na skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost jste připraveni provést ve svém životě velkou změnu, která může nakonec ovlivnit způsob vašeho života. Je snazší komunikovat se skupinami o svých nápadech a ovlivnit veřejné mínění ve svůj prospěch.

Zdraví

Tendence vychovávat druhé může být pro vás přítěží. Pokud nejste placeným profesionálem v pracovní době, je vaší prvořadou povinností starat se především o sebe. I rodiče se musí zaměřit sami na sebe, pokud chtějí být pro své děti správným vzorem. Pokud potřebujete někoho vychovávat, podívejte se do zrcadla! Jste skvělým posluchačem: zeptejte se svého odrazu, co potřebuje, a skočte mu na špek! Možná to bude chtít trochu cviku, ale zvládnete to.

Přečtěte si také