Denní horoskop ŠTÍRA na 28. 1. 2023

Štír 28. 1. 2023

Vaše emoce vás dnes pravděpodobně oklamou, a tak buďte opatrní, když si o něčem děláte úsudek, Štíři. Ujistěte se, že si dáváte na čas a shromažďujete všechna potřebná fakta, jinak byste mohli učinit impulzivní rozhodnutí, kterého byste později litovali. Situace a lidé, s nimiž se dnes setkáte, budou mít tendenci být tvrdohlaví, emocionální nebo nespolehliví. Pokud tomu tak je, jednoduše ustupte a řešte tyto věci jindy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vibrace planet vás povzbuzují, abyste viděli zábavnou stránku nedávné situace, která se týkala vás a vašeho partnera (současného nebo budoucího). Možná pro vás bude mnohem snazší zaujmout velmi povýšený a velkohubý postoj, ale to vám poslouží jen k dalšímu odcizení. Mnohem vhodnější by bylo pokusit se podívat na událost z humornější a pozitivnější perspektivy.

Práce

Komunikace je dnes pro vás velmi účinným nástrojem. Zabývejte se všemi úkoly, které souvisejí s předáváním důležitých informací ostatním lidem. Cokoli pošlete – ať už e-mailem, telefonicky nebo běžnou poštou – se setká s úspěchem.

Peníze

Do vašeho rodinného a romantického sektoru se přidává určitá tíha. Může zde vzniknout nutkání omezit se, zejména pokud jde o výdaje. Bavit se v rámci svého rozpočtu však může být stejně jednoduché jako používat svou představivost. Buďte za daných okolností co nejkreativnější.

Zdraví

Nejméně vás baví, když vás někdo obviňuje z toho, že jste způsobili nějaké zklamání, a tento týden se můžete ocitnout v takové situaci. Svou základní povahu sice nemůžete nijak změnit, ale můžete zabránit tomu, aby k určitým situacím docházelo. Pro začátek si upřímně uvědomte, jak jste zaneprázdnění a zda zvládnete vše, co potřebujete udělat pro sebe, než začnete plánovat pomoc druhým.

Přečtěte si také