Denní horoskop ŠTÍRA na 28. 5. 2023

Štír 28. 5. 2023

Dnešní den pro vás může být velmi produktivní, pokud se naučíte dělat kompromisy. Štíři. Pokud budete trvat na tom, aby bylo jen po vašem, narazíte na obtížné citové konflikty. Uvědomte si, že se jim můžete snadno vyhnout tím, že se spojíte s partnerem a budete společně pracovat na společném cíli. Je zde velké množství energie, tak ji neplýtvejte na něco nepodstatného.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vás může znovu spojit s někým, koho jste kdysi dávno znali a už jste na něj téměř zapomněli. Ale zřejmě na vás nezapomněl, protože se zdá, že se rozhodl být ve vaší blízkosti ve správný čas. I když vás to možná šokuje, mnohem více vás možná překvapí, jak dobře si nyní rozumíte.

Práce

Intenzivní problémy budou hrát významnou roli ve vašem dni. Na povrch vyplují témata týkající se zrození, smrti a transformace. Aplikujte tyto myšlenky na svou kariérní dráhu a uvidíte, na co přijdete. Nastává čas velkých změn.

Peníze

Tento týden jste obzvlášť silní. Aspekty však ovlivňují vaše zaměstnání. Pokud hledáte práci, je vhodná doba pro rozesílání životopisů a poptávek. Jste-li zaměstnáni, je čas přemýšlet o tom, jak se zasadit o zvýšení platu nebo povýšení. Mohla by se vaše firma obejít bez vás? Pokud ne, doložte svůj zásadní přínos.

Zdraví

Dnes rozhodujete vy. Vaše schopnosti číst myšlenky druhých lidí jsou obzvláště přesné. Nic vám nepomůže více, ať už po fyzické, nebo emocionální stránce, než dechová cvičení. Běh nebo jiné aerobní cvičení, například jóga, vás dnes velmi povzbudí. Dýchání vám pomůže i s načasováním. Když budete sledovat svůj vlastní dech, budete vědět, kdy se nadechnout a kdy vydechnout, a následně můžete intuitivněji poznat, kdy něco říct a kdy mlčet.

Přečtěte si také