Denní horoskop ŠTÍRA na 29. 1. 2023

Štír 29. 1. 2023

Štíři, dnes by vám mohla přijít do cesty idealistická láska. Může se jednat o kolegu nebo někoho ze skupiny, s níž jste spjati. Může to být dokonce někdo, koho jste nikdy předtím nepovažovali za víc než za přítele. Ať už je to kdokoli, může se zdát, že je příliš dokonalý, než aby to byla pravda. Mějte na paměti, že se jedná o první nával zamilovanosti a že pro úspěšný románek musíte milovat i nedostatky dané osoby.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konjunkce je přesně to, co dnes potřebujete, abyste upevnili pouto mezi sebou a někým výjimečným. Provedli jste veškerý průzkum, sledovali jste, jak se dotyčná osoba chová v nejrůznějších situacích, a také víte, jaké jsou její hranice a kam až sahají. Cítíte se jistí a šťastní, že můžete udělat další důležitý krok. Udělejte si čas na oslavu.

Práce

Na pracovišti se s někým dostanete do konfliktu. Určitě se na tuto osobu obraťte přímo a vyřešte s ní věci z očí do očí. Drby o problémech s ostatními problém jen vystupňují a vy pak budete vypadat špatně.

Peníze

Do vašeho rodinného a romantického sektoru se přidává určitá tíha. Může zde vzniknout nutkání omezit se, zejména pokud jde o výdaje. Bavit se v rámci svého rozpočtu však může být stejně jednoduché jako používat svou představivost. Buďte za daných okolností co nejkreativnější.

Zdraví

Vzhledem k současnému aspektu můžete cítit tlak, abyste dělali všechno správně. Dosažení rovnováhy by bylo oslnivým úspěchem. Jak vypadá vyvážený den pro vás? Ve většině vašich dnů by mělo figurovat hodně vody, zdravé jídlo, čerstvý vzduch a zdravá dávka aerobního cvičení. Travte čas s těmi, které máte rádi, a budete mít vystaráno.

Přečtěte si také