Denní horoskop ŠTÍRA na 29. 4. 2022

Štír 29. 4. 2022

Přítel nebo příbuzný může být nemocný, bez práce nebo se potýkat s jinými problémy. Možná budete chtít udělat vše, co je ve vašich silách, abyste mu pomohli. Může to být frustrující, ale budete se cítit lépe, protože jste udělali, co jste mohli. Tato osoba se musí vyrovnat se svými povinnostmi a vypořádat se s nimi. Jejich náprava není ve vaší moci, Štíři.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet může znamenat, že den začne poněkud komplikovaně, ale s trochou naléhavého vyptávání a chytré detektivní práce byste měli problém vyřešit do oběda. Přinejmenším vyřešíte svůj milostný zájem, jehož postoj se vám mohl zdát být příčinou potíží. Zda s vámi bude souhlasit, to už je úplně jiná otázka.

Práce

Nesnažte se předstírat, že jste někdo, kdo nejste, nebo že víte něco, co nevíte. Můžete být v pokušení zapojit se do rozhovoru, o kterém prostě nic nevíte. Místo předstírání si přiznejte, že tomu tak je.

Peníze

Můžete mít chuť být více společenský. I když neusilujete o žádnou laskavost, je dobré se sejít se svými profesními kontakty, abyste jim mohli připomenout své schopnosti. Možná se budete muset ujistit, že se snažíte vystupovat co nejlépe, abyste si zlepšili finanční budoucnost.

Zdraví

Dnes si budete chtít trochu dopřát, a to je v pořádku, pokud uděláte něco proti svému požitkářství. Pokud je to například zmrzlina, uvědomte si, že laktóza se špatně odbourává a také způsobuje tvorbu hlenů, takže pijte navíc hodně vody, abyste tyto účinky potlačili. Pokud je to přestávka od cvičení, udělejte si z dneška den, kdy půjdete brzy spát, abyste byli na zítřek odpočatí.

Přečtěte si také