Denní horoskop ŠTÍRA na 29. 5. 2022

Štír 29. 5. 2022

Dnešním slovem je nadbytek, Štíři. Můžete se cítit příliš optimisticky a nadšeně a můžete se do všeho hrnout až příliš horlivě. Mohli byste si toho na sebe vzít víc, než jste schopni zvládnout. Hrozí nebezpečí, že se fyzicky vyčerpáte. Mohli byste se také vydat opačným směrem a stát se velmi línými, nechtělo by se vám nic moc dělat. Pamatujte, že nejlepší je zlatá střední cesta.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt ve hře by mohl mít tendenci vynést na povrch několik nejistot, které se vám obvykle daří držet bezpečně a diskrétně schované. Některé z vašich hlubších obav a fobií jsou nyní mnohem blíže povrchu. Můžete například zpochybňovat různé aspekty svého současného vztahu. Nedovolte, aby vás to příliš zasáhlo – toto rozpoložení poměrně rychle přejde, aniž by vám skutečně ublížilo.

Práce

Obklopte se dobrou, povznášející hudbou, kterou máte rádi. Uklidňující melodie vám zklidní náladu a přiměje vás jasněji přemýšlet o tom, jaké jsou vaše potřeby a jaké jsou vaše konečné kariérní cíle. Přemýšlejte v širším měřítku. Hudba vám v tom pomůže.

Peníze

Tento týden jste obzvlášť silní. Aspekty však ovlivňují vaše zaměstnání. Pokud hledáte práci, je vhodná doba pro rozesílání životopisů a poptávek. Jste-li zaměstnáni, je čas přemýšlet o tom, jak se zasadit o zvýšení platu nebo povýšení. Mohla by se vaše firma obejít bez vás? Pokud ne, doložte svůj zásadní přínos.

Zdraví

Vaše sny a intuice se setkávají s vaší vůlí uspět a s vaším zápalem. Možná ale nemáte na mysli žádný cíl, kterému by tento druh energie prospěl. To nevadí; dnes stačí, když budete naslouchat svému vnitřnímu hlasu a dělat si poznámky. Nikde není psáno, že se musíte pro něco rozhodnout hned. Možná ale budete chtít předvídat rozhodnutí, o kterých víte, že se blíží. Pomůže vám to být připraveni.

Přečtěte si také