Denní horoskop ŠTÍRA na 29. 7. 2022

Štír 29. 7. 2022

Je čas, abyste se probrali ze zimního spánku, Štíři. Setřeste ze sebe melancholii a probuďte se do světla. Dnes je den, kdy si můžete hrát a bavit se. Nálada dne je lehkovážná a veselá, a tak přijďte jako první s nějakým vtipem nebo hloupou historkou. Dělejte, co můžete, abyste ostatní rozesmáli. Nechte v sobě vzplanout co nejjasnější oheň.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní planetární energii se nedivte, že se do svého nejdražšího znovu zamilujete. Pokud hledáte výjimečnou osobu, která by vstoupila do vašeho života, možná ji potkáte tam, kde víno a poezie volně proudí. Jen se nenechte příliš rychle okouzlit. Užívejte si energii mezi sebou, ale nezapomeňte postupovat opatrně.

Práce

Skvělý nápad, který vás napadne ráno, může být odpoledne příliš rozměklý. Řiďte se svým prvním instinktem, místo abyste o nápadu pochybovali, upravovali ho a snižovali jeho hodnotu, dokud přestane dávat smysl.

Peníze

Tento týden planety mění způsob, jakým vás ostatní vnímají, což je z dlouhodobého hlediska pozitivní. Protože se to však v současné době týká vaší kariéry a domácího života, je nejlepší hledat pomoc ve vážných vztazích. Ti, kteří dokáží obstát uprostřed bouře, jsou ti, které chcete mít nablízku.

Zdraví

Dnešní energie vám pomůže zvýšit vaši pohodu tím, že zaměříte svou pozornost na to, jak vaše emoce ovlivňují vaši ochotu činit zdravá rozhodnutí. V každém dni se objevují vzestupy a pády týkající se naší stravy a dalších rozhodnutí, která ovlivňují naše tělo. Jsou chvíle, kdy chceme cvičit, a chvíle, kdy chceme ležet na gauči a dívat se na televizi (nebo její obdobu). Lidé nejsou roboti  kolísáme na základě emocí. Uvědomte si tyto změny během každého dne.

Přečtěte si také