Denní horoskop ŠTÍRA na 3. 3. 2023

Štír 3. 3. 2023

Dnešní den je pro vás skvělý, Štíři. Zjistíte, že vaše mysl a touha po akci jsou na stejné vlně. Oheň ve vašem nitru je žhavý. Využijte tohoto agresivního vnitřního puzení k řešení projektů, které vyžadují odvahu, sílu a smysl pro dramatičnost. Zjistíte, že jste schopni dosáhnout všeho, čeho dnes chcete dosáhnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vyrovnání na obloze znamená, že máte šanci získat zpět osobu, kterou vám jeden z vašich přátel zřejmě lstivě ukradl. Cítíte se odvážně a asertivně naladěni a vůbec se nestydíte připomenout, kolik zábavy jste si užívali a o kolik jste přitažlivější.

Práce

Budete mít spoustu energie na řešení projektů, ale bohužel vaše energie nepoběží příliš hladce. Ve vašem současném plánu jsou závady, které je třeba vyřešit, než se pokusíte o další krok vpřed. Nezapomeňte – všechno pěkně popořadě.

Peníze

Tento týden se potýkáte s problematickou energií. Vesmír po vás chce, abyste si s okolím vyměnili informace týkající se zejména vašeho peněžního života. Ve skutečnosti můžete být tak zaneprázdněni svými plány na rozšíření svých znalostí, že nebudete mít čas věnovat se požadavkům na pracovišti. Přiklánějte se na stranu komunikace. Vaše ambice závisí na tom, zda dokážete druhým jasně sdělit, co potřebujete a chcete.

Zdraví

Vaše touha sejít z cesty je silná. Můžete se cítit přitahováni k přesnému opaku toho, co víte, že je pro vás dobré. Nejedná se o žádné odsuzování, ale v příštích týdnech vám může pomoci trocha uvědomění – trocha rovnováhy může být velmi prospěšná. Snažte se proto zůstat vyrovnaní a klidní bez ohledu na to, jak hektický a zmatený může být den. Pokud máte chuť na zmrzlinový pohár, bude lepší, když si do obchodu zaběhnete, než abyste jeli autem.

Přečtěte si také