Denní horoskop ŠTÍRA na 3. 4. 2023

Štír 3. 4. 2023

Štíři, snažte se dnes příliš nepodléhat emocím. Pokud se necháte unést dramatem, které se vás nijak netýká, mohli byste se dostat do problémů. Vaše napojení na pocity druhých lidí by vás mohlo vtáhnout do víru dění. Mějte na paměti, že vaše představivost je vaším záchranným člunem. Udělejte, co můžete, abyste se distancovali od emocionálního traumatu, které vás obklopuje.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská atmosféra jistě velmi oživí jeden vztah, i když jste si mysleli, že právě skončil. Ať už se dnes oba pustíte do čehokoli, očekávejte, že vaše vzájemná láska poroste závratnou rychlostí. Možná si dokonce budete chtít navzájem dopřát výjimečné jídlo, které zvýší váš požitek. Máte štěstí!

Práce

Nezatěžujte své okolí nekonečnými historkami, stresem a drby z práce. Pokud je to váš volný den, užijte si ho a nekažte ho sobě ani ostatním kolem. Pokud jste v práci, berte to s nadhledem a nepodléhejte stresu.

Peníze

Čeká vás období finančních rozhodnutí. Vaše peněžní snahy se rozšiřují a pomáhají vám vydělat více než kdy jindy. Možná jste natolik zaneprázdněni, že vám nezbývá čas na přátele a společenské kontakty. Možná budete muset najít rovnováhu mezi pracovními a finančními povinnostmi a potřebou občas upustit páru. Určitě si to zasloužíte.

Zdraví

Pokud se dokážete naladit na píseň ve vesmírném rádiu, naleznete harmonii a porozumění. Abyste se pročistili, věnujte pozornost tomu, co jíte, co pijete, jak moc odpočíváte a jak moc cvičíte. Tyto návyky jsou klíčem k poznání toho, co vám přinese budoucnost. Pokud si dokážete věnovat čas a péči potřebnou k tomu, abyste byli co nejzdravější, budete moci lépe sloužit druhým a planetě.

Přečtěte si také