Denní horoskop ŠTÍRA na 3. 5. 2022

Štír 3. 5. 2022

Štíři, možná se dnes budete chtít pustit do nějakých nových projektů, i když nemusí být nutně hotové nebo promyšlené. Nejprve se musíte naučit, že klíčem k úspěchu je trpělivost. Překotný start by mohl způsobit chybný start, který vás ze závodu diskvalifikuje. Vyhněte se tomuto osudu tím, že budete hrát v klidu a budete se držet při zemi. Své velké zbraně zatím držte pod pokličkou. Ještě nemusíte vytahovat všechno těžké dělostřelectvo.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes zjistíte, že mezi vámi a druhou osobou existuje životně důležitá a úžasná chemie. Současná astrální konfigurace znamená, že váš vztah může nyní zamířit do nových a velmi odlišných vod poté, co jste možná byli měsíce nebo roky přáteli či známými. Zjistíte, že se dokážete ztotožnit se zvláštními fantaziemi a podivnými výstřednostmi toho druhého, a díky tomu se budete ještě více milovat.

Práce

Pocit dobrodružství ve vás může vyvolat touhu nasednout dnes do auta a vyrazit. Zodpovědnost vůči práci by vám v tom mohla zabránit. Pokud se vám nyní podaří udržet soustředění a rychle dokončit to, co je po ruce, nic vám nebrání v tom, abyste si později naplánovali pěkný víkend.

Peníze

Tento týden máte aktivitu ve svém domě peněz. Můžete změnit způsob vydělávání peněz i jejich výši. Když se více zamyslíte nad tím, jakou hodnotu má váš čas, pomůže vám to rozhodnout se, co nyní budete účtovat svým klientům. Zároveň se posouvá vaše kariéra. Je čas použít ty nejlepší techniky pro snížení stresu.

Zdraví

Sledovat, jak svět plyne, vám v těchto dnech nestačí. Chcete více akce, více se zapojit do dění, více lidí, se kterými můžete komunikovat: více, více, více! To je účinek dnešního aspektu, který bude trvat několik dní. Berte tento příval energie s rezervou, protože se vám nemusí chtít dotáhnout do konce vše, co v této fázi začnete. Bylo by moudré, kdybyste se drželi svého pravidelného cvičebního režimu.

Přečtěte si také