Denní horoskop ŠTÍRA na 3. 7. 2022

Štír 3. 7. 2022

Všichni vědí, že máš silnou vůli. Vždycky jsi měl velmi aktivní povahu. Máte schopnost překonávat všechny překážky a nasávat veškerou energii, která vám přijde na pomoc. Zdá se, že dnes by vaši sílu mohli posílit někteří lidé, které potkáte, nebo skupina vašich přátel, Štíři.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste v poslední době měli pocit, že se váš milostný život nikam neposouvá, pak se možná budete muset zamyslet, zejména díky dnešní astrální energii. Možná staré nebo stávající partnerství projde proměnou a vášeň mezi vámi znovu vzplane. Nebo potkáte někoho zcela nového, kdo vám dokáže vyrazit dech. Obojí by bylo v této době velmi vítané.

Práce

Vaše mysl se dnes otevírá nové myšlence, tak jí to dovolte. Podpořte svou představivost, aby prozkoumala možnosti bez dotěrných hlasů, které říkají, že byste "měli" udělat to nebo "neměli" udělat ono. Buďte agresivní a přemýšlejte nad rámec běžných sfér.

Peníze

Teď ti jde jen o moc. Ostatní u tebe hledají odpovědi a ty jim je poskytuješ - za určitou cenu. Mohlo by se objevit napětí mezi vašimi prostojemi a vaší image. Aktivita ve vašem domě cestování a vyššího vzdělání naznačuje, že jste se zamysleli nad tím, kde by vaše schopnosti mohly být posíleny. Víkendové kurzy by vám mohly umožnit účtovat si více peněz.

Zdraví

Současná planetární konfigurace vás vybízí k tomu, abyste se na svůj život podívali ze zdravého nadhledu. Možná pracujete na plánu, jak byste chtěli žít svůj život v příštích 25 letech. Musíte se snažit rozhodovat o svém zdraví vědomě, neboť vaše těla jsou samotnou strukturou, ve které žijete! Poskytněte si veškerou pomoc, kterou potřebujete, abyste zjistili, co vám nejlépe vyhovuje z hlediska stravy a pohybu, a vytvořte si rovnováhu, která zvýší vaši pohodu.

Přečtěte si také