Denní horoskop ŠTÍRA na 30. 3. 2023

Štír 30. 3. 2023

Dobrodružství je slovo pro dnešní den, Štíři. Velké množství fyzické a duševní energie a nadšení vás může vést k tomu, že budete usilovat o cíle, které ostatní považují za příliš riskantní nebo nereálné. Nedovolte, aby vás jejich názory zastavily. Pokud po objektivním posouzení nápadu stále věříte, že se o něj chcete pokusit, začněte se jím vážně zabývat. Lidé si pravděpodobně splnili i podivnější sny, než je tento!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k současnému postavení planet jste dnes dvojího názoru. Jednak se nechcete obtěžovat s vysvětlováním, protože by vám to zabralo příliš mnoho času a máte pocit, že dotyčná osoba by to nikdy skutečně nepochopila. Jednak zoufale toužíte po tom, aby vám bylo porozuměno hlubokým a intuitivním způsobem, který se vymyká všem slovům a pokusům o racionalizaci.

Práce

Jeden závažný problém, který jste museli řešit, vám připadal dostatečný, ale nyní se objeví druhý a třetí naléhavý problém. Když prší, tak leje, a dnes rozhodně leje. Snažte se nepřehánět, ale naopak zůstat v klidu.

Peníze

Čeká vás období finančních rozhodnutí. Vaše peněžní snahy se rozšiřují a pomáhají vám vydělat více než kdy jindy. Možná jste natolik zaneprázdněni, že vám nezbývá čas na přátele a společenské kontakty. Možná budete muset najít rovnováhu mezi pracovními a finančními povinnostmi a potřebou občas upustit páru. Určitě si to zasloužíte.

Zdraví

Nestává se každý den, abyste otevřeli ústa a líbilo se vám všechno, co z nich vyjde. S dnešní astrální konfigurací vás možná překvapí, jak snadno se vyjadřujete. A co je nejdůležitější, budete schopni slyšet svůj vlastní vnitřní hlas, který vám říká, co přesně potřebujete a kdy to potřebujete. Až se ráno probudíte a uslyšíte: „Mám žízeň, zkuste pochopit, že ten hlas má na mysli vodu, ne kávu! Dobře naslouchejte a dejte si nejprve to, co potřebujete.

Přečtěte si také