Denní horoskop ŠTÍRA na 30. 5. 2023

Štír 30. 5. 2023

Přiznejte to, Štíre. Máte tendenci utíkat před konflikty ve vztazích. To vás může dostat do komplikovaných situací. Ne vždy se odvážíte říct, co si myslíte, a to může blokovat vaši energii a odhodlání. Zkuste si dnes zabránit v útěku. Přijměte odpovědnost za své názory. Nebojte se je vyslovit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace s sebou přináší potřebu být o samotě, abyste se mohli zamyslet nad některými událostmi, které se v poslední době staly, a také vám pomůže pochopit, co chcete od určitého vztahu. Potřebujete tento prostor, abyste se mohli soustředit a uklidnit. Jakmile se znovu vzpamatujete, budete v pořádku.

Práce

Není nic horšího než uvíznout ve vyjetých kolejích. Právě teď je možné, že jste skutečně uvízli. Nenechte se chytit do pasti. Riskujte a posuňte se na další úroveň.

Peníze

Tento týden jste obzvlášť silní. Aspekty však ovlivňují vaše zaměstnání. Pokud hledáte práci, je vhodná doba pro rozesílání životopisů a poptávek. Jste-li zaměstnáni, je čas přemýšlet o tom, jak se zasadit o zvýšení platu nebo povýšení. Mohla by se vaše firma obejít bez vás? Pokud ne, doložte svůj zásadní přínos.

Zdraví

Nedivili bychom se, kdybyste dnes uronili pár slz. Kdo kdy řekl, že je špatné plakat? Děláte, že vůbec nic necítíte, když jste přetíženi? Pokud je dnešní den skutečně dnem, který vás zastihne v pláči, buďte šťastní. Zablokované emoce vás tíží a ztěžují vám pocit, že žijete. Pokud se vám podaří zajít na lekci jemné jógy nebo meditace, pomůže vám to prozkoumat nevyjádřené emoce, o kterých možná ani nevíte.

Přečtěte si také