Denní horoskop ŠTÍRA na 31. 3. 2023

Štír 31. 3. 2023

Snažte se nenechat se zahltit horečnou aktivitou kolem sebe, Štíři. Všude se objevují neočekávané proměnné a vaší první reakcí může být, že se vytočíte. To je přesně opačná reakce, než jakou byste nyní měli mít. Uklidněte se a kousejte po malých soustech. Nesnažte se sníst celé jídlo o osmi chodech během jednoho pětiminutového sezení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vám dnes dodává dodatečný nádech magnetismu – ne že byste ho potřebovali mnohem víc, protože lidé vás stejně považují za osudově přitažlivé. Pokud však existuje někdo, jehož srdce jste odhodláni získat, nebudete muset vynaložit příliš velké úsilí, abyste získali to, co chcete. Možná vám bude stačit, když se před ním objevíte a usmějete se.

Práce

Pokud pracujete v kanceláři, zabalte si do práce extra velký oběd. Pokud pracujete doma, určitě si dopřejte si také velký oběd. Jídlo vám pomůže zklidnit emoce a zmírnit frustraci. Nedbejte na žádná pravidla, která máte ohledně stravování. Jezte, na co máte chuť.

Peníze

Čeká vás období finančních rozhodnutí. Vaše peněžní snahy se rozšiřují a pomáhají vám vydělat více než kdy jindy. Možná jste natolik zaneprázdněni, že vám nezbývá čas na přátele a společenské kontakty. Možná budete muset najít rovnováhu mezi pracovními a finančními povinnostmi a potřebou občas upustit páru. Určitě si to zasloužíte.

Zdraví

Dnešní energie má velký osobní dopad. Čím hlouběji půjdete, abyste našli svou pravdu, tím jasněji budete zářit. Máte tendenci se poněkud bát rizika, působit na druhé sobecky a tvrdohlavě kvůli strachu z neznámého. Dejte si svolení zkoumat sami sebe beze strachu. Pokud je to možné, dopřejte si hlubokotkáňovou masáž. Cesta uvolnění a volné asociace by mohla být jemným způsobem, jak odemknout to, co je uvnitř a jen čeká, až se dostane ven a obohatí váš život.

Přečtěte si také