Denní horoskop ŠTÍRA na 31. 5. 2023

Štír 31. 5. 2023

Vaše typická nezávislost si s vámi dnes může pohrávat, Štíři. To, co řeknete, nebude schváleno tak snadno jako obvykle. Přestože máte poměrně velkou svobodu, někteří lidé předpokládají, že máte pocit, že jí nemáte dost. Neexistuje způsob, jak se zavděčit všem. Tato obava je jejich problém, ne váš. Rozumějí lidé, se kterými se denně stýkáte, skutečně tomu, kdo jste?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt ve hře by mohl znamenat, že zvláštní konverzace, ať už prostřednictvím profesních nebo osobních kontaktů, by se mohla ukázat jako více, než jste očekávali. Pokud jste si kladli otázku, zda někdy "potkáte" někoho, kdo se zdá být podobný vašim myšlenkám, nápadům a ideálům, pak už možná nemusíte hledat dál. Jedná se o velmi silné znamení, že váš vysněný muž dorazil.

Práce

Víte, že jste pro tuto práci plně kvalifikovaní. Možná, že jste pro tento typ práce vlastně překvalifikovaní. Pracujete skutečně na úrovni svého skutečného potenciálu? Pokud ne, ujistěte se, že jste podnikli určité kroky k nalezení nové práce nebo k dalšímu vzdělávání.

Peníze

Tento týden je ideální pro transformační myšlení. Astrální aspekty rozjedou váš domácí sektor a vyvolají některé vnitřní pocity. V těchto oblastech můžete pociťovat určitou nestabilitu a potřebujete věnovat čas léčení nebo vypracování plánu obnovy. Věnujte tomu veškerý čas, který potřebujete.

Zdraví

Snažte se v tomto období věnovat zvláštní pozornost zdraví svých plic. Doporučuji vyhýbat se cigaretovému kouři a vizualizovat si vířený hrášek! (Chápete?) Hrách je bohatý na thiamin (vitamin B1) - přesně to, co potřebujete k regulaci zdraví plic. Také komunikace s vašimi spolupracovníky a další každodenní vztahy budou dnes náročné. Možná budete mít pocit, že se chováte naprosto jasně a dokonce tolerantně, ale někteří lidé to prostě nepochopí! Pokud se přistihnete, že v sobě dusíte frustraci, zkuste si představit sebe sama ve světě, který si přejete vytvořit, a nenechte se odradit neschopností lidí kolem sebe.

Přečtěte si také