Denní horoskop ŠTÍRA na 4. 11. 2022

Štír 4. 11. 2022

Někdy vám lidé mohou vyčítat, že ve vztazích nejste taktní. Postavení planet vám pomůže být citlivější. Budete mít pocit, že najednou máte mnohem větší schopnost naslouchat. Ať už je to pravda, nebo ne, ostatní budou mít dojem, že už nejste tak sebestřední.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie tohoto dne může pomoci změnit situaci ve vašem současném vztahu, která trvá příliš dlouho. Uděláte dobře, když zahájíte nějakou diskusi nebo možná vyhledáte radu poradce, který vám pomůže s konkrétními potížemi, jimiž jste procházeli. Postavit se k problému čelem a přiznat si, že ho vůbec máte, je velký krok vpřed.

Práce

I když pro vás pracovní týden skončil, zdá se, že jeho následky stále přetrvávají. Máte pocit, že je třeba ještě něco udělat, a je pro vás těžké zpomalit svou mysl. Dýchejte zhluboka a jděte na dlouhé procházky s přáteli.

Peníze

Možná jste na pokraji, ale ještě nejste tam, kde byste chtěli být. Důvodem jsou aspekty ovlivňující vaši oblast minulých životů, karmy a institucí. Aktivita zde může někdy způsobit, že budete v touze dostat se dopředu náchylní k nehodám. Právě teď je to o plánování a o tom, abyste na své místo dostali poslední kousky skládačky. Brzy se budete moci posunout blíže ke svým cílům.

Zdraví

Vzhledem k dnešnímu postavení nebeských těles pravděpodobně prožíváte něco emotivního ve svém domácím životě. Možná jste se museli přestěhovat nebo jste prováděli nekonečnou přestavbu. Abyste si dodali potřebnou perspektivu a zvládli tento tranzit, vyrazte z domu za zábavou! Cvičení je to nejlepší, co můžete dělat, když se cítíte uzavření.

Přečtěte si také