Denní horoskop ŠTÍRA na 4. 5. 2023

Štír 4. 5. 2023

Zajímají se vaši přátelé o astrologii, vědy o Bohu nebo duchovní záležitosti, Štíři? Možná se vám zdá, že většina z nich dnes ano. V těchto oblastech můžete mít mnoho nových přátel. Od všech se toho můžete hodně naučit a ještě více se toho můžete naučit společně. Obrovský spurt osobního růstu je hned za rohem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní pohyb planet znamená, že váš vztah s potenciálním milostným zájmem je mnohem méně komplikovaný, než si myslíte. Snažíte se přijít na to, jaké by mohly být jeho motivy, proč vás chce poznat a také proč se v minulosti choval tak, jak se choval. Tyto věci je nejlepší vynechat z rovnice. Nepřemýšlejte o motivacích toho druhého. Buďte prostě otevření a přirození a užívejte si společnost toho druhého.

Práce

Pokud jste v nedávné době někomu půjčili peníze, může se stát, že vám část z nich bude vrácena ještě dnes. Nebo pokud jste někomu, s kým spolupracujete, prokázali důležitou službu, mohl by vám vyjádřit svou vděčnost a nabídnout vrácení peněz. Nebojte se požádat o pomoc, pokud ji potřebujete.

Peníze

Tento týden máte aktivitu v oblasti peněz. Můžete změnit způsob vydělávání peněz i jejich výši. Když se více zamyslíte nad tím, jakou hodnotu má váš čas, pomůže vám to rozhodnout se, co nyní budete účtovat svým klientům. Zároveň se posouvá vaše kariéra. Je čas použít ty nejlepší techniky pro snížení stresu.

Zdraví

Vytvoření rovnováhy ve vašem citovém životě bude nyní prioritou. Abyste toho dosáhli, soustřeďte se na to, co jíte. Ve vaší stravě musí být minimum zpracovaného cukru, pokud chcete cítit své skutečné emoce bez výkyvů způsobených umělými konzervanty. Pokuste se odstranit jeden stravovací návyk, který nepomáhá vaší emoční rovnováze. Soda je rozhodně jednou z těchto věcí. Dalším jsou samozřejmě sladkosti. Všímejte si maličkostí, které poškozují váš jídelníček.

Přečtěte si také