Denní horoskop ŠTÍRA na 4. 6. 2023

Štír 4. 6. 2023

Štíři, jistě vás potěší, že dnešní den přináší zárodky změn ve vašem milostném životě. Počínaje dneškem a po dobu přibližně následujícího měsíce budete pravděpodobně překvapeni obratem událostí ve vztazích s druhými lidmi. Děj se zahušťuje, protože se na vašem obzoru objevují noví lidé a skupiny. Nadcházející aspekt je mnohem méně individualistický než obvykle.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jde o váš milostný život, není zde místo pro žádné nejasné myšlenky nebo emoce. Planetární energie naznačuje, že někdo z vašich blízkých již není ochoten sedět na zadku. Pokud jste se obávali odhalit své skutečné emoce ze strachu z odmítnutí, je načase se jim postavit čelem a říct, co máte na srdci.

Práce

Dnes máte hodně energie, ale buďte s ní opatrní. Hrozí nebezpečí, že vaše nápady budou nějakým způsobem zavádějící nebo špatně nasměrované. Neprovádějte žádné zásadní změny v plánech, dokud se neporadíte s několika dalšími lidmi ze svého oboru.

Peníze

Tento týden je ideální pro transformační myšlení. Astrální aspekty rozjedou váš domácí sektor a vyvolají některé vnitřní pocity. V těchto oblastech můžete pociťovat určitou nestabilitu a potřebujete věnovat čas léčení nebo vypracování plánu obnovy. Věnujte tomu veškerý čas, který potřebujete.

Zdraví

Jste výborný přítel, i když se snadno můžete přetáhnout. Schopnost vidět a chápat motivace druhých vás může nakonec zmást v tom, na čem osobně stojíte. Věnujte si dnes trochu nerozdílné pozornosti a ztište svůj vnitřní hlas. Výborným způsobem, jak toho dosáhnout, je jóga, která zároveň posílí vaše plíce a nervový systém prostřednictvím hlubokého dýchání. Proč nevěnovat část své energie sobě? Oceníte lepší soustředění, které je vedlejším účinkem jógy.

Přečtěte si také