Denní horoskop ŠTÍRA na 5. 4. 2022

Štír 5. 4. 2022

Štíři, těšíte se na nový začátek. Váš intelekt pracuje v souladu s vaší intuicí. Vaše mysl je jasnější a soustředěnější než dříve a vy přemýšlíte o rozšíření svých obzorů a vytvoření nových kariérních příležitostí. Cítíte se zapálení pro život a jste připraveni čelit téměř čemukoli. Jedinou výzvou je nyní zůstat nohama na zemi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je zde větší ochota jednat, částečně díky dnešnímu planetárnímu uspořádání. Máte šanci zahájit s někým velmi zajímavý rozhovor, který by mohl vyústit v rande. I když může chvíli trvat, než se dostanete na vášnivější úroveň, dostat se k tomuto bodu bude stejně zajímavé, protože budete muset využít své svůdné techniky na maximum!

Práce

Víte, že máte v něčem pravdu, ale nedaří se vám o tom přesvědčit ostatní. Vaše slova nevyznívají tak, jak potřebujete. Zdá se, že vystupujete jako přísný, agresivní a velmi tvrdohlavý člověk.

Peníze

Přestože vaše kariéra nyní prochází určitou renesancí a máte nové šance převzít otěže a vést, vaše vztahy vás v novém směru nemusí příliš podporovat. Není to proto, že byste odváděli špatnou práci. Jde jen o to, že někteří z vašich kontaktů možná nevědí, jak naložit s veškerou vaší nově nabytou mocí. Jejich ztráta! Půjdete nahoru s nimi nebo bez nich.

Zdraví

Dnes můžete plynule hodnotit a jednat. Největší užitek z této zvláštní energie budete mít, když se zaměříte na sebe, ne na druhé. Je jen na vás, co je pro vás v dané situaci správné. Chcete-li se připravit na správné rozhodování o stravě, zásobte se doma zdravými potravinami a dejte si hodně na výběr. Existuje mnoho způsobů, jak se zdravě stravovat  čerstvé šťávy, barevné saláty, odborně připravené tofu. Tyto možnosti vyžadují značné úsilí, ale odměna za to stojí, nemyslíte?

Přečtěte si také