Denní horoskop ŠTÍRA na 5. 5. 2022

Štír 5. 5. 2022

Komunikace s přáteli a milenci může být dnes omezena emocionálními faktory, Štíři. Můžete mít tendenci přehnaně reagovat na náhodné poznámky, které jsou pravděpodobně nevinné, ale vy si je nesprávně vykládáte jako urážlivé. Výsledkem by mohly být hádky o ničem, které by vám mohly bezdůvodně zvýšit krevní tlak a hladinu stresu. Jestli je někdy nějaký den, kdy byste měli přemýšlet, než promluvíte, pak je to právě dnes.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Často se přikláníte k mlčení jako k prostředku, jak převzít kontrolu nad určitým romantickým jednáním, nebo jako ke způsobu, jak vyjádřit svůj názor, aniž byste ho museli skutečně vyjádřit. Dnešní postavení planet vás skutečně vybízí k tomu, abyste to dnes v souvislosti s někým konkrétním nedělali, protože on takové chování neocení a mohlo by to předčasně ukončit začátek něčeho výjimečného.

Práce

Zdá se, že každý na vás svaluje svou práci. Dostáváte všechny zakázky, které nikdo jiný nechce dělat. Hlavu vzhůru. Dělejte svou práci s úsměvem a nedělejte si starosti. Vaše současná práce povede k větším a lepším věcem v budoucnu.

Peníze

Můžete změnit způsob vydělávání peněz i jejich výši. Když se více zamyslíte nad tím, jakou hodnotu má váš čas, pomůže vám to rozhodnout se, co nyní budete účtovat svým klientům. Zároveň se posouvá vaše kariéra. Je čas použít ty nejlepší techniky pro snížení stresu.

Zdraví

Díky současné nebeské energii se naučíte lekci kompromisu. Nejde jen o to, abyste dostali to, co chcete, jde o to, abyste dostali to, co potřebujete. Pokud nechcete, nemusíte se učit tvrdou cestou. Cesta k osvícení začíná tělem, a pokud se věnujete zdraví svého těla, naučíte se, co skutečně potřebujete i po duchovní stránce.

Přečtěte si také