Denní horoskop ŠTÍRA na 5. 6. 2023

Štír 5. 6. 2023

Nějaké nepříjemné zprávy týkající se peněz by vás dnes mohly uvést do rozpaků, Štíři. Možná šek, který jste očekávali, nedorazil včas. Možná se banka dopustila chyby v souvislosti s vaším účtem. Nejedná se o nic, co by se nedalo napravit, i když to bude nepříjemné vyřizování všech telefonátů. V zásadě by pro vás mělo vše probíhat velmi dobře. Jedná se pouze o dočasnou komplikaci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská energie naznačuje, že byste se svým nejnovějším milostným zájmem mohli prožít opravdu nádherné chvíle. Atmosféra je zralá na čistou romantiku, která sice nemusí mít nic společného s realitou, ale zatím to bude skvělá zábava. Zatímco na sebe budete dělat oči, nedávejte si příliš vroucí sliby. Počkejte, až se lépe poznáte.

Práce

Obvykle se při každém novém pracovním záměru rádi vrháte do větru a necháváte se táhnout štěstím. Dnes je den, kdy byste měli udělat pravý opak. Zvolte zdrženlivější přístup a ujistěte se, že máte jeden nebo dva záložní plány.

Peníze

Tento týden je ideální pro transformační myšlení. Astrální aspekty rozjedou váš domácí sektor a vyvolají některé vnitřní pocity. V těchto oblastech můžete pociťovat určitou nestabilitu a potřebujete věnovat čas léčení nebo vypracování plánu obnovy. Věnujte tomu veškerý čas, který potřebujete.

Zdraví

Pokud máte potíže se soustředěním, možná budete potřebovat procvičit tělo a dopřát mysli odpočinek. Bikram jógu doporučujeme, ale není pro slabé povahy. Před intenzivním cvičením i během něj nezapomeňte pít hodně vody. Případně si doma vyžádejte hloubkovou tkáňovou masáž  čím delší, tím lepší. Dopřejte si potěšení a užitek z hluboce uvolňujícího fyzického zážitku. Následně využijte léčivé účinky šalvějového listu: buď v jídle, nebo můžete použít šalvějový olej na pokožku.

Přečtěte si také