Denní horoskop ŠTÍRA na 5. 7. 2022

Štír 5. 7. 2022

Štíři, je čas zklidnit se od rychlých aktivit posledních dní a uchýlit se do klidnějšího stavu mysli. Postarejte se o detaily, kterým jste se nestihli věnovat, zatímco jste se bavili. Nyní je čas obrátit se do sebe a zamyslet se. Spoléhejte se na své vnitřní rezervy, na rozdíl od akcí směřujících navenek. Zůstaňte při zemi a nechte své emoce spolupracovat se svou racionální stránkou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Řím nebyl postaven za den, stejně jako vztah, který vyžaduje úsilí a silný smysl pro závazek. Současná planetární konjunkce naznačuje, že pokud se vaše myšlenky odklonily od vašeho současného partnera a zabývají se někým jiným, možná byste se měli zamyslet nad tím, proč se tak děje. Odpověď spočívá v tom, že se postavíte čelem k tomu, co skutečně cítíte, a pak si o tom promluvíte. Buďte nebojácní!

Práce

Vy jste dnes důležitým dílem skládačky. Zjistíte, že efektivita na pracovištích se několikanásobně zvýší, jakmile do skupiny vložíte svou energii. Vložte své dva centy, když víte, že by se něco dalo udělat lépe.

Peníze

Tento týden se snažte příliš nezabředávat do vlastních názorů a nesnažte se dosáhnout svého. Pravděpodobně k tomu nedojde. Místo toho se zaměřte na své vztahy, zejména na své blízké přátele, kamarády a spolupracovníky, a zjistěte, jak si můžete vzájemně prospět.

Zdraví

V těchto dnech dochází k nádherným tranzitům, které umožňují osobní růst. Může se objevit citový materiál, který byl ignorován nebo potlačován. Pro zvládnutí tohoto druhu probuzení je důležité zůstat fyzicky aktivní, aby vás neovládla mentální energie. Nesmírně vám pomůže, když se alespoň třikrát týdně budete věnovat nějakému druhu aerobního cvičení. Pití velkého množství vody vám také pomůže odplavit tyto toxiny  jak fyzicky, tak symbolicky.

Přečtěte si také