Denní horoskop ŠTÍRA na 5. 8. 2022

Štír 5. 8. 2022

Štíři, dnes jděte až na hranici svých možností a pak ji překonejte. Tento den je jedním z těch, kdy lidé mohou zajít do extrémů, zejména v oblasti emocí. Máte právo posunout hranice a zjistit, kam až můžete zajít. Není třeba otálet. Pokud se chystáte něco udělat, udělejte to hned. Na vaší cestě by vám měl pomoci intenzivní příliv síly.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaše tvrdá vnější slupka je často ochranným opatřením proti zraněným citům. Někdy je také překážkou růstu a dalších příležitostí. Astrální energie ve hře naznačuje, že by vám mohlo pomoci, kdybyste dnes mohli rozptýlit všechny tvrdé pocity tím, že se odvážíte odhalit svou citlivější stránku. Možná se bojíte, že vám někdo ublíží, ale pokud nebudete riskovat, jak se to vůbec dozví?

Práce

Informace se dnes budou točit kolem pravdy  což rozhodně hraje ve váš prospěch. Jste zastánci pravdy a tato vlastnost vám u ostatních přinese velké body. Nebojte se s touto skutečností pochlubit lidem na svém pracovišti.

Peníze

Máte před sebou rušný týden s planetami, které ovlivňují vaši kariéru a autoritu. V práci nyní zaujímáte silnější pozici a můžete získat nový titul. Oslavte svůj úspěch místo toho, abyste usilovali o ještě vyšší funkci (jako že budete). Aspekty naznačují, že nastává období, kdy se začnete vážněji zabývat rozvojem profesních sítí, které vám mohou být oporou v těžkých chvílích.

Zdraví

Před ranním příchodem do práce je dobré si trochu zacvičit. Problémy s komunikací se obvykle vyhýbají těm, kteří si před prací zaběhají, zacvičí si před ránem nebo dokonce jen jdou do práce pěšky. Vezměte své tělo vážně a zaznamenáte účinky ve svém osobním i profesním životě. Při dnešním vesmírném klimatu je vhodná doba, abyste si takové závazky sami se sebou vyjednali.

Přečtěte si také