Denní horoskop ŠTÍRA na 6. 2. 2023

Štír 6. 2. 2023

Je pravděpodobné, že dnes budete mít hodně práce, Štíři. Energetické aspekty, které se objevují, vás mohou skutečně vyburcovat k tomu, abyste se pustili do prací, které je třeba udělat. Napadá vás něco, co byste dělali raději? No dobře, ale jakmile tyto věci dokončíte, měla by vám zbýt spousta času i na něco rekreačního. Využijte tento skvělý den k tomu, abyste se pustili do práce i zábavy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální energie prozáří vše zlatavou září a vnese do vašich vztahů nádech magie. Pokud se dnes večer chystáte na rande, bude pro vás docela příjemné, pokud se nebudete snažit svého partnera (současného nebo budoucího) zařadit do nějaké konkrétní škatulky a mít ho zaškatulkovaného ještě dříve, než otevře ústa.

Práce

Ocitli jste se v obtížné situaci, kdy potřebujete projevit velkou sebedůvěru, ale přitom se část vašeho já cítí nesmírně zranitelná a slabá. Nenechte se zahltit nejistými emocemi. Zmobilizujte svou obrovskou sílu a pokračujte.

Peníze

Harmonický aspekt vám dodává energii v sektoru vašeho horoskopu, který řídí peníze jiných lidí, společné investice a dluhy. To by mohlo znamenat, že obdržíte bonus nebo dividendu, nebo že je třeba věnovat více pozornosti splácení toho, co dlužíte. Ať už je to jakkoli, máte výdrž a vytrvalost, abyste vydělali všechny peníze, které potřebujete, a ještě víc.

Zdraví

Domov, rodinný život a péče. Jak velkou roli hraje tato konkrétní energie ve vašem životě právě teď, je pro tohoto astrologa těžké zjistit, ale můžete změnit to, jak žijete, jednoduše tím, že dáte přednost svému domácímu životu. To platí i pro lidi, kteří se o zdobení nikdy předtím nezajímali. Váš domov je místem, kde se vyživujete. Zvažte, zda si nepořídit servis čerstvé pitné vody, který bude zdobit vaši kuchyň nebo spíž.

Přečtěte si také